Libnet.ro
UNICEF

00:07

Seful PSD, Liviu Dragnea, s-ar fi intalnit cu presedintele UDMR, Kelemen Hunor, pentru a discuta despre criza politica

România Liberă România Liberă,
Seful PSD, Liviu Dragnea, s-ar fi intalnit cu presedintele UDMR, Kelemen Hunor, pentru a discuta despre criza politica

Seful PSD, Liviu Dragnea, s-ar fi intalnit, vineri, cu presedintele UDMR, Kelemen Hunor, pentru a discuta despre criza guvernamentala, ca urmare a deciziei coalitiei de guvernare de a-i retrage sprijinul politic premierului Sorin Grindeanu si de a depune o motiune de cenzura impotriva Executivului. continuă pe România Liberă

DRAGNEADEMISIA: Premierul Sorin Grindeanu, campania pe Facebook impotriva presedintelui PSD Liviu Dragnea

Premierul Sorin Grindeanu a lansat un atac la adresa lui Liviu Dragnea, intr-o postare pe pagina personala de Facebook. dragneademisia a postat premierul prin intermediul unei poze. stire in curs de.

intalnire Dragnea-Tariceanu, dupa mai multe tensiuni in coalitia de guvernare

Tensiuni nu sunt doar in interiorul PSD, ci si intre liderul ALDE, Calin Popescu-Tariceanu si presedintele PSD, Liviu Dragnea. Membrii ALDE sunt nemultumiti ca social-democratii nu i-au consultat.

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader: Nu este de competenta mea sa vorbesc despre evolutiile guvernamentale. Liviu Dragnea este cel mai in masura

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a afirmat, miercuri, pentru Mediafax, ca nu poate face evaluari ale evolutiilor guvernamentale, cel mai in masura sa faca acest lucru fiind seful PSD, Liviu Dragnea.

Legatura dintre Liviu Dragnea si Rusia: Presedintele PSD s-a tras in poza cu consilierul lui Trump ce a fost concediat pentru ca a negociat ridicarea sanctiunilor economice (FOTO)

Una din motivele invocate de PSD, in evaluarea facuta de Darius Valcov, pentru a da jos guvernul condus de Sorin Grindeanu este faptul ca nu a imbunatatit relatiile economice cu Federatia.

FOTO - Legatura dintre Liviu Dragnea si Rusia: Presedintele PSD s-a tras in poza cu Michael Flynn, consilierul lui Trump concediat pentru ca a negociat cu Moscova (FOTO)

Una din motivele invocate de PSD, in evaluarea facuta de Darius Valcov, pentru a da jos guvernul condus de Sorin Grindeanu este faptul ca nu a imbunatatit relatiile economice cu Federatia.

UPDATE Liviu Dragnea a discutat cu Kelemen Hunor pentru sprijinul UDMR n darmarea Guvernului. Decizia, luata smbata (surse)

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a avut, in cursul zilei de vineri, discutii cu liderul UDMR Kelemen Hunor privind sustinerea motiunii de cenzura impotriva Guvernului Grindeanu, fiind facute oferte catre Uniune, care va decide sambata pozitia pe care o va adopta la vot, potrivit unor surse parlamentare citate de news. ro.

Scenariu soc pentru inlocuirea lui Grindeanu: Liviu Dragnea ar putea propune un premier de la UDMR

Scandalul din interiorul PSD privind guvernul aprinde imaginatia tuturor. Presedintele executiv al PMP, Eugen Tomac, sustine ca are unele informatii care spun ca Liviu Dragnea va oferi functia de premier celor de.

VIDEO LIVE. Liviu Dragnea, la sediul din Kiseleff. Seful PSD va face declaratii despre excluderea premierului Grindeanu din partid

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, va face, joi, declaratii la sediul PSD, privind excluderea premierului Grindeanu din partid si motiunea de cenzura care va fi depusa, luni, la Parlament, in vederea demiterii sefului Executivului.

Mihai Chirica, atac dur la seful PSD: Dragnea a intrat intr-un joc stalinist, vrea sa distruga partidul

Primariul Iasiului, Mihai Chirica, il ataca dur pe presedintele PSD, Liviu Dragnea, dupa ce premierul Sorin Grindeanu a ramas fara sprijin politic. Mihai Chirica a catalogat drept jocuri.

Scenariul soc al lui Eugen Tomac: Liviu Dragnea ar putea propune un premier de la UDMR. Kelemen Hunor: L-ati intrebat ce a fumat, a tras ceva pe nas? (VIDEO)

UPDATE:Presedintele UDMR Kelemen Hunor a reactionat in urma afirmatiilor facute de Eugen Tomac, negand vehement aceste informatii. L-ati intrebat pe Tomac ce a fumat, a tras ceva pe.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,27 seconds )