Libnet.ro
UNICEF

23:15

Dragnea, inainte de CEx-ul PSD: Tema, programul de guvernare/ Vrem sa eliminam formularul 600

Antena3 Antena3,
Dragnea, inainte de CEx-ul PSD: Tema, programul de guvernare/ Vrem sa eliminam formularul 600

Sedinta Comitetului Executiv National al PSD este convocata luni, de la ora 16. 00, pentru a stabili componenta noului Executiv condus de premierul desemnat Viorica Dancila. Surse politice au precizat. continuă pe Antena3

Liviu Dragnea: Legea pensiilor nu va fi scoasa din programul de guvernare

Liviu Dragnea, presedintele PSD, a anuntat luni dupa sedinta conducerii PSD ca legea pensiilor nu va fi scoasa din programul de guvernare. Liderul PSD nu a dat insa o perspectiva de timp pentru adoptarea acestei legi.

Dragnea, inainte de CEx-ul PSD: Nu discutam luni de componenta guvernului/ Vrem sa eliminam formularul 600

Sedinta Comitetului Executiv National al PSD este convocata luni, de la ora 16. 00, pentru a stabili componenta noului Executiv condus de premierul desemnat Viorica Dancila. Surse politice au precizat.

Dragnea: Legea pensiilor nu va fi scoasa din programul de guvernare. Propunere pe legea achizitiilor publice, in doua saptamani

Presedintele PSD Liviu Dragnea a vorbit luni, dupa sedinta conducerii PSD, despre masurile economice si fiscale din noul program de guvernare, precizand ca acesta va include legea pensiilor, ca se va veni cu o propunere pentru legea achizitiilor publice si ca majorarile salariale adoptate isi vor urma cursul.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,213 seconds )