Libnet.ro
UNICEF

12:45

Liviu Dragnea: Legea pensiilor nu va fi scoasa din programul de guvernare

Hotnews Hotnews,
 Liviu Dragnea: Legea pensiilor nu va fi scoasa din programul de guvernare

Liviu Dragnea, presedintele PSD, a anuntat luni dupa sedinta conducerii PSD ca legea pensiilor nu va fi scoasa din programul de guvernare. Liderul PSD nu a dat insa o perspectiva de timp pentru adoptarea acestei legi. continuă pe Hotnews

Dragnea: Legea pensiilor nu va fi scoasa din programul de guvernare. Propunere pe legea achizitiilor publice, in doua saptamani

Presedintele PSD Liviu Dragnea a vorbit luni, dupa sedinta conducerii PSD, despre masurile economice si fiscale din noul program de guvernare, precizand ca acesta va include legea pensiilor, ca se va veni cu o propunere pentru legea achizitiilor publice si ca majorarile salariale adoptate isi vor urma cursul.

Liviu Dragnea: Viorica Dancila va vorbi dupa votul de investitura, acum si-ar da cu parerea / Invata programul de guvernare

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a anuntat luni seara ca premierul desemnat, Viorica Dancila, va face declaratii publice dupa votul de investitura, deoarece acum nu ar face dacat sa-si dea cu parerea.

Liviu Dragnea, despre deciziile luate in cadrul Comitetului Executiv

Liviu Dragnea a vorbit despre deciziile care s-au luat in cadrul CEx. Astazi am discutat despre programul de guvernare. Colegii au facut deja astazi cateva propuneri. Urmeaza ca si.

Liviu Dragnea: Vineri decidem prin vot componenta Guvernului Dancila!

Liviu Dragnea a vorbit despre deciziile care s-au luat in cadrul CEx. Astazi am discutat despre programul de guvernare. Colegii au facut deja astazi cateva propuneri. Urmeaza ca si.

Ponta: E un singur membru in CEx - Liviu Dragnea. El controleaza Parlamentul si Guvernul / O sa votez impotriva Guvernului Dragnea 3

Comitetul Executiv National al PSD are un singur membru, pe Liviu Dragnea, care controleaza Parlamentul, Guvernul, Curtea de Conturi si alte institutii ale statului, a declarat Victor Ponta. Se va decide co.

Europarlamentarul Catalin Ivan despre Liviu Dragnea: Ne-am amuzat cand a suspendat o sedinta la partid ca sa vada Suleiman Magnificul

Europarlamentarul Catalin Ivan povesteste despre Liviu Dragnea, intr-o postare pe Facebook, ca Ne-am amuzat cand a suspendat o sedinta la partid ca sa vada Suleiman Magnificul. El adauga ca Recunosc ca nu l-am privit niciodata cu atentie pe Liviu Dragnea. Am considerat ca am multe alte lucruri mai importante de facut decat sa-l analizez, sa incerc sa inteleg ce urmareste, sa-i anticipez planurile. Aceasta indiferenta a tuturor, mai ales a liderilor importanti ai partidului, ne costa acum foarte scump.

Liviu Dragnea, lamuriri privind posibila dezincriminare a abuzului in serviciu: Nici vorba!

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a dat asigurari ca abuzul in serviciu nu va fi dezincriminat, asa cum a anuntat luni deputatul social-democrat Catalin Radulescu. Nu am fost de acord cu decla.

Liviu Dragnea: Nu dezincriminam abuzul in serviciu, nici vorba de asa ceva

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat luni seara ca social-democratii nu intentioneaza sa dezincrimineze abuzul in serviciu si ca nu este de acord cu declaratiile facute de deputatul PSD Catalin Radulescu in acest sens.

Liviu Dragnea, la momentul confesiunilor: Mai gresesc, mai citesc si cate o carte. Ce a spus despre pasiunea pentru filmul Suleyman Magnificul (VIDEO)

Liviu Dragnea a raspuns, la finalul sedintei PSD de luni, acuzatiilor lansate de europarlamentarul Catalin Ivan, care a a afirmat ca in urma cu cativa ani acesta a oprit o sedinta a partidului.

Liviu Dragnea repune pe tapet o idee mai veche: impozitul pe gospodarie

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat luni, inaintea sedintei Comitetului Executiv National C.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 12:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2453 seconds )