Libnet.ro
UNICEF

23:45

Dragnea, intrebat de posibila rejudecare a dosarului Referendumul: imi mai da cineva inapoi ceea ce am pierdut din cauza acestui proces politic?

Adevărul Adevărul,
Dragnea, intrebat de posibila rejudecare a dosarului Referendumul: imi mai da cineva inapoi ceea ce am pierdut din cauza acestui proces politic?

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat miercuri, intr-o conferinta de presa la Pitesti, ca nu stie daca va cere repunerea pe rol a dosarului Referendumul si nici nu crede ca o va face, intrebandu-se cine ii mai da lui inapoi anii pierduti in procese si tot ceea ce a pierdut de pe urma lor. continuă pe Adevărul

Dragnea, despre eventuala repunere pe rol a dosarului Referendumul: Nu stiu daca voi face cerere. imi mai da cineva mie inapoi anii pierduti in procese?

Presedintele PSD s-a aflat miercuri, 18 aprilie, la Pitesti pentru a discuta cu membrii filialei PSD Arges situatia generata de excluderea deputatului mitraliera, Catalin Radulescu, din organizatie. La finalul intalnirii, Liviu Dragnea a vorbit despre Referendumul, dosar in care a fost condamnat definitiv la doi ani de inchisoare cu suspendare.

Liviu Dragnea, intrebat daca Viorica Dancila ramane premier pana in 20/20: inteleg ca este o pana de subiecte, dar...

Liviu Dragnea a sustinut luni ca premierul Viorica Dancila va ramane in functie pana la finalul mandatului. intrebat luni de un reporter daca aceasta va ramane la conducerea Guvernului pana in.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 23:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2087 seconds )