Libnet.ro
UNICEF

19:45

Dragnea:Iohannis este beneficiarul politic al executiei mele!

România Liberă România Liberă,
Dragnea:Iohannis este beneficiarul politic al executiei mele!

Presedintele Camerei Deputatilor Liviu Dragnea a declarat, luni seara, la Romania TV ca nu crede ca exista vreun membru din conducerea PSD care sa nu aiba vreun dosar facut. Seful PSD a vorbit si despre dosarul in care este acuzat de DNA de constituire grup infractional organizat, abuz in serviciu si frauda cu fonduri europene si a dezvaluit faptul ca astazi a aflat si el ca in 2001 a constituit un grup infractional. continuă pe România Liberă

Dragnea: Klaus Iohannis este beneficiarul politic al executiei mele, dar sistemul paralele se va intoarce impotriva lui/ Noi nu avem puterea. Puterea este in mana presedintelui

Presedintele PSD Liviu Dragnea a declarat, luni seara, la Romania TV, ca presedintele Klaus Iohannis este beneficiarul politic al executiei mele dar sistemul la un moment dat va sari si pe dumnealui cum a sarit si pe Traian Basescu. In Romania se poate orice, nu sunt presedintele Romaniei, nu sunt seful sistemului, noi nu avem puterea, noi avem guvernarea, puterea este din 2005 incoace la seful statului, a declarat seful PSD.

Liviu Dragnea: Pentru Tel Drum au fost multe dosare, s-au deschis, s-au inchis / Daca era ceva, gaseau/ Iohannis este beneficiarul politic al executiei mele

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat luni seara, la Romania TV, ca toata istoria cu firma teleormaneana Tel Drum a inceput in 2004, intr-o campanie electorala pentru alegerile locale, si ca au existat multe dosare legate de acest caz, dar toate s-au deschis, s-au inchis. In opiniasefului PSD, presedintele Klaus Iohannis este beneficiarul politic al executiei mele dar sistemul la un moment dat va sari si pe dumnealui cum a sarit si pe Traian Basescu. Dragnea: Generalul Pahontu n. r seful SPP) este postasul de serviciu al Cotroceniului. Ii transmit sa se ocupe de SPP si sa le transmita apropiatilor sa lase gandurile de marireDragnea: Romania este statul cu cea mai mica datorie din Europa.

Liviu Dragnea: Pentru Tel Drum au fost multe dosare, s-au deschis, s-au inchis / Daca era ceva, gaseau/ Iohannis este beneficiarul politic al executiei mele/ Generalul pahontu e postasul de serviciu al Cotroceniului

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat luni seara, la Romania TV, ca toata istoria cu firma teleormaneana Tel Drum a inceput in 2004, intr-o campanie electorala pentru alegerile locale, si ca au existat multe dosare legate de acest caz, dar toate s-au deschis, s-au inchis. In opinia sefului PSD, presedintele Klaus Iohannis este beneficiarul politic al executiei mele dar sistemul la un moment dat va sari si pe dumnealui cum a sarit si pe Traian Basescu. Dragnea l-a atacat si pe seful SPP, generalul Lucian Pahontu, pe care l-a acuzat ca este bagat in politica si ca este postasul de serviciu, vestitorul de serviciu de la Cotroceni.

Dragnea: Daca eram baiat cuminte, nu se mai ajungea aici

Liviu Dragnea a declarat ca presedintele Klaus Iohannis este beneficiarul politic al executiei mele, dar sistemul, la un moment dat, va sari si pe dumnealui cum a sarit si pe Traian.

Dragnea: Daca eram baiat cuminte, nu se mai ajungea aici

Liviu Dragnea a declarat ca presedintele Klaus Iohannis este beneficiarul politic al executiei mele, dar sistemul, la un moment dat, va sari si pe dumnealui cum a sarit si pe Traian.

Liviu Dragnea: Lupta este ingrozitoare. Nu cred ca existavreun membru din conducerea PSD care sa nu aiba un dosar

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a spus luni seara, dupa acuzatiile care i se aduc in noul dosar, ca lupta este una grea, iar miza sa ar fi demisia. Nici nu era nevoie sa comande presedintele.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 19:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2197 seconds )