Libnet.ro
UNICEF

16:45

Dragnea, luat la intrebari de cativa protestatari rezist, chiar dupa mitingul PSD. De ce ne FURI, de ce ne MINTI? (VIDEO)

B1 B1,
Dragnea, luat la intrebari de cativa protestatari rezist, chiar dupa mitingul PSD. De ce ne FURI, de ce ne MINTI? (VIDEO)

La finalul mitingului organizat de PSD, Liviu Dragnea a fost luat la intrebari de cativa protestatari rezist. Simpatizantii PSD incepusera si ei demult sa se retraga, lasand in urma munti de gunoaie. continuă pe B1

VIDEO Dragnea, interpelat de ctiva protestatari rezist, la finalul mitingului PSD: De ce ne furi, de ce ne minti? / Justitie, nu coruptie!

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a fost interpelat in Piata Victoriei, la finalul mitingului social-democratilor, de cativa protestatari rezist, care l-au intrebat daca a vazut o mizerie asemanatoare dupa anti-guvernamentale si care au scandat Justitie, nu coruptie!.

Cateva zeci de protestatari rezist au incercat sa ajunga in Piata Victoriei: Interventie rapida a jandarmilor (VIDEO)

Aproximativ 50 de protestari rezist au incercat sa ajunga in Piata Victorie pentru a contramanisfeta fata de mitingul PSD. Acestia scandau Justitie, nu coruptie, Hotii, Ce vrem noi, e si pentru voi.

Liviu Dragnea vorbeste deschis despre suspendarea lui Iohannis, dupa mitingul PSD: Noi am spus ca suntem hotarati sa mergem pana la capat

Dupa ce a a reusit sa scoata aproximativ 150. 000 de oameni in strada, Liviu Dragnea nu mai are nicio rezerva si vorbeste deschis ca se va recurge la suspendarea lui Klaus Iohannis daca nu va pune in aplicare.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,222 seconds )