Libnet.ro
UNICEF

14:00

Tariceanu: Este posibil ca presedintele Klaus Iohannis si directorul SRI sa fie vizati n dosare rezultate n baza protocolului SRI-ANI, care acum stau la sertar

Hotnews Hotnews,
 Tariceanu: Este posibil ca presedintele Klaus Iohannis si directorul SRI sa fie vizati n dosare rezultate n baza protocolului SRI-ANI, care acum stau la sertar

Presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu, a scris, joi, peFacebookca este posibil ca presedintele Klaus Iohannis si actualul director al SRI, Eduard Hellvig, sa fie vizati in dosare care stau acum la sertar, tinand cont de modul de operare de pana acum al statului paralel. Acesta a argumentat ca pe baza protocolului incheiat intre SRI si ANI, aceasta institutie a fost folosita ca arma politica, iar asa-zisele informatii trimise de SRI erau, in fapt, dosare deja facute care urmau a fi puse la sertar sau instrumentate dupa cum dictau interesele statului paralel. continuă pe Hotnews

Presedintele Klaus Iohannis cere reexaminarea legii care il exclude din procedura de numire a sefului ANCOM

Presedintele Klaus Iohannis este nemultumit de schimbarile aduse modalitatii de numire a conducerii Autoritati de Comunicatii si cere Parlamentului reexaminarea legii. Prin noua lege presedintele este scos din procedura de numire a sefului ANCOM.

Viorica Dancila, despre demisia solicitata de presedintele Klaus Iohannis: Viata merge inainte

Premierul Viorica Dancila a declarat, luni seara, cu privire la faptul ca presedintelui Klaus Iohannis i-a cerut demisia, ca pentru ea viata merge inainte. Pentru mine, viata merge inainte si duc mai.

Iohannis trimite legile Justitiei la CCR si Comisiei de la Venetia. Nu putem asista pasivi la rescrierea Constitutiei

Presedintele Klaus Iohannis va sustine o declaratie de presa, miercuri, la ora 12. 30, la Palatul Cotroceni, anunta Administratia Prezidentiala.

Iohannis trimite legile Justitiei la CCR si Comisiei de la Venetia. Nu putem asista pasivi la o rescriere din mers a Constitutiei

Presedintele Klaus Iohannis a anuntat, miercuri, ca trimite la Curtea Curtea Constitutionala intregul pachet al Legilor justitiei si sesizeaza Comisia de la Venetia.

Tariceanu face ACUZATII GRAVE: Iohannis si Hellvig, VIZATI iN DOSARE rezultate in baza protocolului SRI-ANI, care acum stau la sertar

Calin Popescu Tariceanu invoca din nou statul paralel si sustine ca este posibil ca presedintele Klaus Iohannis si actualul director al SRI, Eduard Hellvig, sa fie vizati in dosare care stau acum la.

Codrin Stefanescu, despre trimiterea legilor justitiei la CCR si sesizarea Comisiei de la Venetia: Klaus Iohannis este tot mai fan Monica Macovei. / Va ntrzia oprirea abuzurilor unor institutii

Secretarul general adjunct al PSD, Codrin Stefanescu, a declarat, miercuri, dupa ce presedintele Klaus Iohannis a anuntat ca a decis sa trimita pachetul de legi ale Justitiei la Curtea Constitutionala si sa sesizeze Comisia de la Venetia, ca seful statului joaca rolul de comunicator al statului paralelel, ca este tot mai cinic si tot mai fan Monica Macovei, iar demersul acestuia nu va avea alt efect decat acela de a intarzia oprirea abuzurilor unor institutii.

Codrin Stefanescu, despre trimiterea legilor justitiei la CCR si sesizarea Comisiei de la Venetia: Klaus Iohannis este tot mai fan Monica Macovei / Va ntrzia oprirea abuzurilor unor institutii

Secretarul general adjunct al PSD, Codrin Stefanescu, a declarat, miercuri,laDigi24,dupa ce presedintele Klaus Iohannis a anuntat ca a decis sa trimita pachetul de legi ale Justitiei la Curtea Constitutionala si sa sesizeze Comisia de la Venetia, ca seful statului joaca rolul de comunicator al statului paralelel, ca este tot mai cinic si tot mai fan Monica Macovei, iar demersul acestuia nu va avea alt efect decat acela de a intarzia oprirea abuzurilor unor institutii.

Traian Basescu: Klaus Iohannis nu are argumente pentru acuzatiile pe care le face. Atitudinea asta il va duce in prapastie(VIDEO)

Traian Basescu este de parere ca presedintele Klaus Iohannis a facut o eroare prin declaratiile pe care le-a facut miercuri cu privire la legile justitiei. Seful statului nu are argumente pentru acuzatiile pe.

Klaus Iohannis solicita reexaminarea legii de organizare a televiziunii publice

In plin scandal la TVR, presedintele Klaus Iohannis a transmis joi Parlamentului, spre reexaminare, Legea pentru modificarea art. 19 din Legea nr. 41/1994 privind organizarea si functionarea Societatii Romane de.

Klaus Iohannis paraseste tara. Anuntul de ULTIM MOMENT al Administratiei Prezidentiale

Presedintele Klaus Iohannis pleaca din tara vineri, anunta Administratia Prezidentiala. Seful statului va merge la Ruse, unde va participa la reuniunea informala la nivel de sef de stat Bulgaria - Austria.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2092 seconds )