Libnet.ro
UNICEF

13:16

Dragnea, prima reactie dupa ce PSD a modificat Codul penal ca sa-l salveze de puscarie: Nu mai are rost sa vorbesc. Credeti ca ma lasa astia sa scap?

Adevărul Adevărul,
Dragnea, prima reactie dupa ce PSD a modificat Codul penal ca sa-l salveze de puscarie: Nu mai are rost sa vorbesc. Credeti ca ma lasa astia sa scap?

Liderul PSD Liviu Dragnea a evitat sa comenteze modificarile operate de Comisia Iordache la Codul penal care-l salveaza de condamnarea la inchisoare cu executare. Credeti ca astia ma lasa sa scap?, a intrebat, retoric, Dragnea, cu aluzie la procurori. continuă pe Adevărul

Liviu Dragnea, prima reactie dupa audierea lui Orban de la DIICOT: Pot eu sa stiu ce face DIICOT, daca am tradat sau nu

Liviu Dragnea, reactie dupa ce Ludovic Orban a fost audiat in dosarul de inalta tradare. Presedintele PSD Liviu Dragnea a declarat, marti, intrebat fiind ce opinie are despre audierea lui Ludovic Orban la.

Gigi Becali, prima reactie dupa ce magistratii au decis eliberarea conditionata a lui Cristi Borcea: E distrus dupa patru ani si jumatate. Vrea sa mearga la psiholog

Gigi Becali a avut o prima reactie dupa ce magistratii au decis eliberarea conditionata a lui Cristi Borcea. Ei trebuie sa faca demersuri urgente pentru scoaterea lui din puscarie. El se duce la militie .

Gabriel Oprea, PRIMA REACTIE dupa aparitia stenogramelor din dosarul mortii lui Bogdan Gigina: NU se refera la seara accidentului

Fostul ministru de Interne Gabriel Oprea reactioneaza dupa aparitia in presa a unor stenograme in care sunt redate comenzile primite de politistul Bogdan Gigina care si-a pierdut viata dupa ce a cazut cu.

Dragnea, despre modificarile cu dedicatie din Codul Penal: Credeti ca astia ma lasa sa scap? Sa fim seriosi

Liviu Dragnea sustine ca modificarile facute in Comisia Iordache nu ii vor rezolva problemele penale. Credeti ca astia ma lasa sa scap? Sa fim seriosi, a comentat el, referindu-se indirect la condamnarea decisa de Curtea Suprema, in dosarul DNA privind angajarile fictive.

Raluca Turcan, reactie FURIBUNDA dupa modificarile la Codul Penal: Comisia Iordache - turnesolul pentru ALBIREA DOSARULUI lui Dragnea

Prim-vicepresedintele PNL Raluca Turcan critica extrem de dur modificarile la codurile penale adoptate luni de Comisia Iordache. Potrivit acesteia, Comisia Iordache ca s-a transformat in turnesolul pentru.

Mircea Badea, reactie dupa ce a aparut poza cu Udrea si iubitul ei pe plaja: Are placa? Credeam ca e tanar

Insarcinata in sase luni, Elena Udrea apare pe plaja tinandu-se de mana cu iubitul sau, care tine o placa de surf in mana. Mircea Badea a avut o prima reactie dupa ce fotografia cuElena Udrea.

Barna: PSD a modificat exact articolul din Codul penal referitor la abuzul in serviciu, astfel incat Dragea nu mai are nicio problema penala

Presedintele USR, Dan Barna, spune ca prin modificarea articolului din Codul penal privind abuzul in serviciu presedintele PSD, Liviu Dragnea, a fost dezinciminat, iar Romania nu mai este un stat democratic, ci un stat autoritar.

Codul penal n Comisia Iordache. S-a adoptat propunerea PSD la abuzul n serviciu: Dezincriminare partiala si prag de 1900 lei / NU se aplica n cazul emiterii actelor adoptate de Parlament si Guvern / S-a abrogat neglijenta n serviciu

Comisia speciala parlamentara condusa de deputatul PSD Florin Iordache a terminat luni modificarile la Codul penal, inclusiv la cel mai asteptat articol, cel privind abuzul in serviciu. PSD a adoptat o versiune in care a preluat in mare parte propunerea Ministerului Justitiei si a introdus un prag minim de prejudicu echivalent cu salariul minim brut pe economie, adica 1900 lei, si o scadere a pedepselor pana la 5 ani maximum, sau amenda. Infractiunea a fost redefinita asa incat se considera abuz in serviciu doar daca se obtine folos pentru sine, membru de familie sau afini de pana la gradul II, iar folosul trebuie sa fie material. O alta prevedere adoptata a fost eliminarea din Codul penal a infractiunii de neglijenta in serviciu. Vezi in text principalele momente si articole votate luni plus o SINTEZA a celor mai importante modificari.

LIVETEXT / VIDEO Codul penal n Comisia Iordache. S-a adoptat propunerea PSD la abuzul n serviciu: Prag de 1900 lei si redefinirea infractiunii; se introduce si amenda ca pedeapsa / NU se aplica n cazul emiterii actelor adoptate de Parlament si Guvern / S

Comisia speciala parlamentara condusa de deputatul PSD Florin Iordache continua luni modificarile la Codul penal, cel mai asteptat articol fiind cel privind abuzul in serviciul. Ministerul Justitiei a transmis celor din comisie propunerea sa de modificare, care prevede un prag minim de prejudicu echivalent cu salariul minim pe economie, adica 1900 lei, si o scadere a pedepselor pana la 5 ani maximum, sau amenda. Vezi in text propunerea concreta a Ministerului Justitiei si desfasurarea LIVE TEXT a sedintei.

LIVETEXT / VIDEO Codul penal n Comisia Iordache. S-a adoptat propunerea PSD la abuzul n serviciu: Prag de 1.900 lei si redefinirea infractiunii; se introduce si amenda ca pedeapsa / NU se aplica n cazul emiterii actelor adoptate de Parlament si Guvern /

Comisia speciala parlamentara condusa de deputatul PSD Florin Iordache continua luni modificarile la Codul penal, cel mai asteptat articol fiind cel privind abuzul in serviciul. Ministerul Justitiei a transmis celor din comisie propunerea sa de modificare, care prevede un prag minim de prejudicu echivalent cu salariul minim pe economie, adica 1. 900 lei, si o scadere a pedepselor pana la 5 ani maximum, sau amenda. Vezi in text propunerea concreta a Ministerului Justitiei si desfasurarea LIVE TEXT a sedintei.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 13:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,225 seconds )