Libnet.ro
UNICEF

01:05

Liviu Dragnea, prima reactie dupa audierea lui Orban de la DIICOT: Pot eu sa stiu ce face DIICOT, daca am tradat sau nu

Antena3 Antena3,
Liviu Dragnea, prima reactie dupa audierea lui Orban de la DIICOT: Pot eu sa stiu ce face DIICOT, daca am tradat sau nu

Liviu Dragnea, reactie dupa ce Ludovic Orban a fost audiat in dosarul de inalta tradare. Presedintele PSD Liviu Dragnea a declarat, marti, intrebat fiind ce opinie are despre audierea lui Ludovic Orban la. continuă pe Antena3

Gigi Becali, prima reactie dupa ce magistratii au decis eliberarea conditionata a lui Cristi Borcea: E distrus dupa patru ani si jumatate. Vrea sa mearga la psiholog

Gigi Becali a avut o prima reactie dupa ce magistratii au decis eliberarea conditionata a lui Cristi Borcea. Ei trebuie sa faca demersuri urgente pentru scoaterea lui din puscarie. El se duce la militie .

Gabriel Oprea, PRIMA REACTIE dupa aparitia stenogramelor din dosarul mortii lui Bogdan Gigina: NU se refera la seara accidentului

Fostul ministru de Interne Gabriel Oprea reactioneaza dupa aparitia in presa a unor stenograme in care sunt redate comenzile primite de politistul Bogdan Gigina care si-a pierdut viata dupa ce a cazut cu.

Dragnea, prima reactie dupa ce PSD a modificat Codul penal ca sa-l salveze de puscarie: Nu mai are rost sa vorbesc. Credeti ca ma lasa astia sa scap?

Liderul PSD Liviu Dragnea a evitat sa comenteze modificarile operate de Comisia Iordache la Codul penal care-l salveaza de condamnarea la inchisoare cu executare. Credeti ca astia ma lasa sa scap?, a intrebat, retoric, Dragnea, cu aluzie la procurori.

Mircea Badea, reactie dupa ce a aparut poza cu Udrea si iubitul ei pe plaja: Are placa? Credeam ca e tanar

Insarcinata in sase luni, Elena Udrea apare pe plaja tinandu-se de mana cu iubitul sau, care tine o placa de surf in mana. Mircea Badea a avut o prima reactie dupa ce fotografia cuElena Udrea.

Adrian Tutuianu, despre redefinirea abuzului in serviciu: Nu cred ca legea aceasta il priveste pe Liviu Dragnea in mod particular

Senatorul PSD Adrian Tutuianu a declarat, marti, ca dezbaterile la Codul penal dureaza de cateva luni, modificarea acestuia nefiind deci facuta in graba. El a mai sustinut si ca modificarile erau necesare si ca aceasta lege nu il priveste pe Liviu Dragnea in mod particular .

Liviu Dragnea: Nu sunt de acord ca toate gazele din Marea Neagra sa fie vndute doar pe contracte bilaterale

Presedintele Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea a declarat marti ca nu este de acord ca toate gazele din Marea Neagra sa fie vandute doar pe contracte bilaterale. Dragnea a facut referire la legea offshore care este blocata in Parlament si trebuie adoptata in sesiunea extraordinara.

Liviu Dragnea: Nu este exclusa varianta suspendarii lui Iohannis

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a declarat, marti, raspunzand unei intrebari, ca nu este exclusa declansarea procedurii de suspendare a presedintelui Klaus Iohannis. O sa discutam in coalitie daca mai.

Tudorel Toader, intrebat daca modificarile la codurile penale ar fi fost facute pentru Liviu Dragnea: Oricand vei gasi pe cineva care va beneficia de respectiva modificare

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a raspuns, luni, acuzatiilor opozitiei ca modificarile la codurile penale ar fi fost facute cu dedicatie pentru liderul PSD, Liviu Dragnea. Oficialul guvernamental spune c.

Vicepresedintele Comisiei Europene i-a cerut lui Liviu Dragnea sa finalizeze liberalizarea pietei gazelor cu doi ani mai devreme

Vicepresedintele Comisiei Europene, Maros sef269;ovi269;, a subliniat intr-o intalnire cu presedintele Camerei Deputatilor si liderul PSD, Liviu Dragnea, ca este importanta finalizarea liberalizarii pietei gazelor inainte ca Romania sa preia presedintia Consiliului UE, adica pana la 1 ianuarie 2019.

Membru al CA din TVR numit de PSD, scrisoare deschisa pentru Liviu Dragnea privind Starea Natiei: A fost interzisa pe nedrept. Doina Gradea a sfidat legea

Sorin Iliesiu, membru din partea PSD in Consiliul de Administratie CA) din TVR, ii adreseaza o scrisoare deschisa lui Liviu Dragnea in care ii atrage atentia ca emisiunea Starea Natiei, realizata de Dragos Patraru, a fost interzisa pe nedrept printr-o decizie a sefei institutiei, Doina Gradea, sustinuta tot de social-democrati.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2071 seconds )