Libnet.ro
UNICEF

09:45

Dragnea promite noi dezvaluiri: ii las sa se afunde

România Liberă România Liberă,
Dragnea promite noi dezvaluiri: ii las sa se afunde

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a refuzat, miercuri, sa raspunda acuzatiilor lansate de Victor Pont. continuă pe România Liberă

Liviu Dragnea ameninta cu noi dezvaluiri despre Victor Ponta: ii las sa se afunde si mai mult

Razboiul dintre Liviu Dragnea si Victor Ponta pare sa fie abia la inceput. Dupa ce Victor Ponta a replicat dur seriei de dezvaluiri lansate marti seara de presedintele PSD, Dragnea a anuntat ca e abia.

Oprisan: Victor Ponta a devenit presedintele PSD cu sprijinul lui Traian Basescu si al lui George Maior

Presedintele PSD Vrancea Marian Oprisan sustine ca, in 2010, Victor Ponta l-a invins pe Mircea Geoana in cursa pentru sefia PSD fiind sustinut de Traian Basescu si de George Maior, directorul de atunci al SRI si nasul lui Victor Ponta. Aseara, Liviu Dragnea a sustinut ca primul Guvern USL a fost format tot de Maior.

Dragnea le raspunde lui Ponta si opozantilor sai: ii las sa se afunde. Voi continua dezvaluirile. Aseara a fost doar primul episod

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat miercuri ca emisiunea de la Antena 3 la care a participat marti seara a fost doar primul episod si urmeaza episoadele doi, trei si patru.

Marian Oprisan il desfiinteaza pe Victor Ponta: A devenit presedintele PSD cu sprijinul lui Basescu si al lui George Maior

Vicepresedinte PSD Marian Oprisan a lansat un atac extrem de dur la adresa fostului lider al partidului, Victor Ponta. Reactia lui Oprisan a venit dupa ce Liviu Dragnea a acuzat ca SRI a fost implicat in.

Marian Oprisan zguduie scena politica: Victor Ponta a devenit presedintele PSD cu sprijinul lui Basescu si al lui George Maior

Liviu Dragnea lanseaza un scenariu exploziv in privinta numirii in functie a Laurei Codruta Kovesi. Acesta sustine caGeorge Maior i-a impus lui Victor Ponta numirea Laurei Codruta Kovesi in fruntea.

Sebastian Ghita face noi dezvaluiri. Fostul deputat, filmat la Belgrad

Au aparut noi imagini cu fugarul Sebastian Ghita. Patronul Romania TV a fost filmat la Belgrad, acolo unde se ascunde de aproape un an si jumatate de cand a fugit din Romania. Doi jurnalisti au fost dupa el .

Liviu Dragnea si-a adus iubita la Congresul PSD. Cum a fost primita Irina Tanase de social-democrati

Liviu Dragnea si-a adus iubita la Congresul PSD. Liderul PSD a pus-o pe Irina Tanase in primul rand, langa premierul Romaniei si primarul Capitalei, doua persoane extrem de importante in PSD. Iubita lui.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 09:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2315 seconds )