Libnet.ro
UNICEF

10:00

Liviu Dragnea ameninta cu noi dezvaluiri despre Victor Ponta: ii las sa se afunde si mai mult

B1 B1,
Liviu Dragnea ameninta cu noi dezvaluiri despre Victor Ponta: ii las sa se afunde si mai mult

Razboiul dintre Liviu Dragnea si Victor Ponta pare sa fie abia la inceput. Dupa ce Victor Ponta a replicat dur seriei de dezvaluiri lansate marti seara de presedintele PSD, Dragnea a anuntat ca e abia. continuă pe B1

Dragnea promite noi dezvaluiri: ii las sa se afunde

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a refuzat, miercuri, sa raspunda acuzatiilor lansate de Victor Pont.

Crin Antonescu: Ponta mi-a spus ca a negociat cu Basescu pentru Kovesi.Ponta nu avea incredere de fel in Liviu Dragnea. L-a vrut pe Rus la Interne

Fostul presedinte al PNL, Crin Antonescu, a comentat, miercuri, declaratiile lui Liviu Dragnea privind numirea sefei DNA, LAura Codruta Kovesi, in 2013, si intelegerile dintre Victor Ponta si Traian Basescu, afirmand ca Ponta l-ar fi informat ca a ales formula de compromis. Antonescu a mai spus ca impresia sa a fost ca Ponta nu avea incredere de fel in Dragnea, de aceea l-a propus ministru de Interne pe Ion Rus.

Noi dezvaluiri despre educatoarea care si-a omorat fetita de doar 4 ani. Ce au anuntat medicii psihiatri

Oana Net, educatoarea din Timisoara care si-a omorat fetita de numai 4 ani, este acum in audieri la Parchetul de pe langa Tribunalul Timis, scrie opiniatimisoarei. ro. Ea a fost adusa in fata procurorilor dupa ce.

Victor Ponta il ameninta pe Liviu Dragnea: Urmeaza o noua dezvaluire despre el!

Fostul premier raspunde acuzatiilor formulate de Liviu Dragnea la Antena 3 privind modul in care a fost format guvernul Ponta in 2012, dupa caderea Cabinetului Mihai Razvan Ungureanu. Dragnea, despre Ponta:.

Victor Ponta, dezvaluiri din culisele PSD: Liviu Dragnea m-a mintit! Rovana Plumb trebuie sa fie PREMIER

Victor Ponta il ataca din nou pe Liviu Dragnea. Fostul premier face dezvaluiri senzationale despre intelegerile pe care pe care le-a avut cu actualul sef al PSD. Victor Ponta spune ca in 2015 s-a inteles.

Victor Ponta, nou atac la Liviu Dragnea: Regret ca l-am numit la Ministerul Dezvoltarii pentru ca asa a facut bani pentru Teldrum si a cumparat baronii locali (VIDEO)

Razboiul dintre Victor Ponta si Liviu Dragnea continua cu noi acuzatii dure. Dupa ce Liviu Dragnea l-a acuzat ca si-a format primul guvern exact cum i s-a cerut de la SRI, fostul premier a replicat dur.

Victor Ponta raspunde acuzatiilor: Liviu Dragnea e intr-o mitomanie cronicizata!

Victor Ponta a raspuns, intr-o interventie telefonica pentru B1 TV, acuzatiilor pe care i le-a adus Liviu Dragnea. Minte! El insusi a fost la mine si a stat ore in sir, cu Crin Antonescu si Daniel Constantin si altii. Am discutat despre guvern, la Cornu. Am fost 10 oameni care am stat atunci de vorba. Un mincinos!, a declarat Ponta.

Victor Ponta raspunde acuzatiilor: Liviu Dragnea e intr-o mitomanie cronicizata! (VIDEO)

Victor Ponta a raspuns, intr-o interventie telefonica pentru B1 TV, acuzatiilor pe care i le-a adus Liviu Dragnea. Seful PSD a vorbit despre o discutie telefonica dintre Ponta si George Maior, in care cei doi.

Victor Ponta: Liviu Dragnea o sa faca 150 de ani de puscarie daca vorbesc George Maior si Florian Coldea

Fostul premier Victor Ponta a declarat, pentru B1 TV, ca George Maior si Florian Coldea cunosc informatii cu caracter penal despre Liviu Dragnea, iar daca acestia vor vorbi, seful PSD va ajunge sa faca 150 de.

Victor Ponta: Liviu Dragnea o sa faca 150 de ani de puscarie daca vorbesc George Maior si Florian Coldea (VIDEO)

Fostul premier Victor Ponta a declarat, pentru B1 TV, ca George Maior si Florian Coldea cunosc informatii cu caracter penal despre Liviu Dragnea, iar daca acestia vor vorbi, seful PSD va ajunge sa faca 150 de.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2224 seconds )