Libnet.ro
UNICEF

14:00

Dragnea reactioneaza dupa anuntul lui Iohannis despre revocarea lui Kovesi: Ce sperante sa am eu? (VIDEO)

B1 B1,
Dragnea reactioneaza dupa anuntul lui Iohannis despre revocarea lui Kovesi: Ce sperante sa am eu? (VIDEO)

Liviu Dragnea a declarat luni ca nu a vorbit cu presedintele Klaus Iohannis despre propunerea de revocare a sefei DNA Laura Coduta Kovesi. intrebat daca are sperante ca seful statului va decide. continuă pe B1

Iohannis, declaratie de ultima ora despre revocarea lui Kovesi

Presedintele Klaus Iohannis a declarat ca va anuntadupa Paste daca raspunde pozitiv sau negativ solicitarii Ministrului Justitiei, Tudorel Toader, de revocare a Laurei Codruta Kovesi de la sefia.

Rusia reactioneaza dupa ce Romania a anuntat EXPULZAREA unui diplomat al Kremlinului: E manifestarea nebuniei politice colective

Ambasada Rusiei la Bucuresti a reactionat la anuntul Romaniei ca va expulza un diplomat rus, reactie a concuziilor Consiliului European din 23-24 martie cu privire la cazul fostului spion rus otravit la.

Iohannis, despre Brexit, dupa reuniunea Consiliului European: Negocierile merg intr-o directie favorabila pentru noi. Documentul satisface 100% cetatenii

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, vineri, dupa reuniunea Consiliului European, faptul ca negocierile cu Marea Britanie referitoare la parasirea UE merg intr-o directie favorabila pentru Romania, in special pe partea de cetateni.

Klaus Iohannis, despre decizia de revocare a sefei DNA, Laura Codruta Kovesi

Aflat la Bruxelles, presedintele a declarat ca va face un anunt cu privire la decizia de revocare a sefei DNA dupa Paste, scrie Digi24 .

Iohannis, despre scrisoarea Vioricai Dancila catre CE: I-am spus lui Juncker ca e o preocupare legitima

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, vineri, la Bruxelles, ca a fost abordat de catre presedintele Comisiei Europene CE), Jean Claude Juncker, in legatura cu scrisoarea premierului Viorica Dancila si ca i-a spus inaltului oficial european ca este o preocupare legitima din partea opiniei publice si opiniei politice din Romania si l-a rugat ca la nivelul CE sa trateze chestiunea exhaustiv si sa vina cu niste raspunsuri pertinente.

Iohannis, despre aderarea la Euro: Daca toate aceste comitii si comitete se aduna ntr-un forum serios, cu masuri concrete, se poate viza 2024

Presedintele Klaus Iohannis a declarat vineri, la Bruxelles, ca daca toate comitiile si comitetele pentru aderarea la Euro se aduna intr-un forum serios si se iau masuri concrete, se poate viza aderarea in 2024. El a subliniat ca pentru acest lucru e nevoie de o vointa politica guvernamentala, transmite news. ro.

ştiri de la B1

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2293 seconds )