Libnet.ro
UNICEF

06:00

Klaus Iohannis, despre decizia de revocare a sefei DNA, Laura Codruta Kovesi

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Klaus Iohannis, despre decizia de revocare a sefei DNA, Laura Codruta Kovesi

Aflat la Bruxelles, presedintele a declarat ca va face un anunt cu privire la decizia de revocare a sefei DNA dupa Paste, scrie Digi24 . continuă pe Wall-Street Ro

KLAUS IOHANNIS dezvaluie DECIZIA in scandalul DIPLOMATIC al MOMENTULUI: Problema e complexa! Am luat in considerare toate fatetele

Klaus Iohannis a explicat ca decizia Uniunii Europene de a-si rechema ambasadorul european in Rusia pentru consultari in urma atacului chimic asupra fostului spion rus Serghei Skripal in Marea Britanie, a fost.

Klaus Iohannis, despre negocierile privind Brexit-ul: Pentru noi arata foarte bine

Presedintele Klaus Iohannis a declarat joi, la Bruxelles, ca pentru Romania stadiul negocierilor privind Brexit arata foarte bine. Despre Brexit o sa va spun mai multe probabil maine, dupa ce terminam.

Klaus Iohannis, despre discutiile pe Brexit: Pentru noi arata foarte bine

Presedintele Klaus Iohannis a afirmat, joi, la Bruxelles, unde participa la reuniunea Consiliului Europei, ca pentru Romania stadiul negocierilor privind Brexit arata foarte bine, scrie Agerpres.

Decizia privind propunerea de revocare a sefei DNA o voi lua dupa Pasti

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, astazi, la Bruxelles, ca decizia privind propunerea de revocare a sefei DNA, Laura Codruta Kovesi, o va lua dupa Pasti si ca o va explica printr-o declaratie publica, informeaza News. ro.

Iohannis: Decizia privind propunerea de revocare a sefei DNA o voi lua dupa Pasti

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, vineri, la Bruxelles, ca decizia privind propunerea de revocare a sefei DNA, Laura Codruta Kovesi, o va lua dupa Pasti si ca o va explica printr-o declaratie.

Iohannis: Decizia privind posibila revocare a lui Kovesi, luata dupa Paste

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, vineri, la Bruxelles, ca decizia privind revocarea sau mentinerea in functie a procurorului sef al DNA, Laura Codruta Kovesi, va fi luata dupa sarbatorile de Paste.

Klaus Iohannis a vorbit cu Juncker despre scrisoarea Vioricai Dancila: Lucrurile se vor lamuri

Presedintele Klaus Iohannis a declarat ca a discutat cu presedintele Comisiei Europene, Jean Claude Junker, despre scrisoarea pe care i-a trimis-o Viorica Dancila, cu privire la corespondenta dintre oficiali europeni si autoritatile de la Bucuresti, in.

Klaus Iohannis: Expulzarea unor diplomati rusi nu se decide in Consiliul European

Klaus Iohannis a mentionat ca expulzarea unor diplomati rusi nu se decide in Consiliul European fiind o o chestiune de securitate nationala in fiecare dintre tarile membre. Discutia despre ex.

Klaus Iohannis: L-am rugat pe Juncker sa lamureasca aspectele din scrisoarea premierului Dancila / Nu cred ca este o imixtiune

Presedintele Klaus Iohannis a declarat vineri ca a discutat cu presedintele Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker, despre scrisoarea pe care i-a adresat-o premierul Viorica Dancila referitoare la dosarele de coruptie la nivel inalt, scrie Agerpres.

Klaus Iohannis avertizeaza PSD privind Legile Justitiei: Am mai multe optiuni care pot fi luate in vizor

Klaus Iohannis vorbeste, de la Bruxelles, despre Legile Justitiei. Seful statului a declarat, vineri, ca intentioneaza, in momentul in care aceste legi vor ajunge la el, sa faca o prima analiza. in.

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2266 seconds )