Libnet.ro
UNICEF

09:15

Dragnea s-a intors din vacanta si face bugetul cu Valcov si Tariceanu: Cu cifrele pe masa. Viitorul arata bine

Adevărul Adevărul,
Dragnea s-a intors din vacanta si face bugetul cu Valcov si Tariceanu: Cu cifrele pe masa. Viitorul arata bine

Liderul PSD Liviu Dragnea a postat pe Facebook o poza in care apare alaturi de Calin Popescu Tariceanu, Daniel Chitoiu, Darius Valcov, Eugen Teodorovici si Niculae Badalau. Tema discutiei: bugetul Romaniei pe 2019, care ar fi trebuit depus in Parlament inca din luna noiembrie. continuă pe Adevărul

Dragnea, ntors din vacanta prelungita, la masa cu Vlcov, Tariceanu si Teodorovici: Viitorul arata bine

Liderul PSD, Liviu Dragnea, posteaza pe Facebook, dupa concediul prelungit, o fotografie in care apare stand la o masa cu Darius Valcov, Calin Popescu Tariceanu, Daniel Chitoiu, Niculae Badalau si Daniel Chitoiu, avand in fata mai multe hartii. Viitorul arata bine, a scris Dragnea.

Cele mai amuzante reinterpretari ale fotografiei cu Dragnea punand la cale bugetul tarii

Liderul PSD Liviu Dragnea s-a intors din vacanta, iar vineri a postat pe Facebook o fotografie in care apare alaturi de presedintele ALDE Calin Popescu Tariceanu, de consilierul premierului, Darius Valcov, de ministrii Finantelor si Economiei, Eugen Teodorovici si Nicolae Badalau.

Liviu Dragnea, primul mesaj de la ntoarcerea din vacanta prelungita: Am convingerea ca natiunea romna si va regasi resursele patriotice care au facut-o mare si puternica

Liviu Dragnea, care a intrat in vacanta de la sfarsitul anului trecut, se declara convins ca natiunea romana isi va regasi resursele patriotice care au facut-o mare si puternica, asa cum a facut-o de fiecare data in momentele majore ale istoriei. Liderul PSD, care in acest an nu a avut nicio aparitie publica, a transmis acest mesaj pe Facebook.

BOMBA a EXPLODAT in cazul Elodia Ghinescu: Gata, m-am REiNTORS din vacanta!

Un nou mister adancestre suspiciunile in cazul Elodiei Ghinescu, avocata care a disparut in urma cu mai bine de 11 ani. Pe reteaua e soccializare Facebook a aparut un cont cu numele avocatei, care face to.

Aterizare de urgenta la Sibiu. O cursa care trebuia sa ajunga la Londra s-a intors din drum

Un avion al companiei Wizz Air, care a decolat joi seara, de la Sibiu, cu destinatia Londra, a revenit pe aeroport dupa mai bine de o ora, din motive tehnice, fara ca niciun pasager sa aiba de suferit, a anuntat.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,206 seconds )