Libnet.ro
UNICEF

10:15

Dragnea, Tariceanu si Toader, discutii despre amnistie: Liderul PSD cere insistent o Ordonanta de urgenta

B1 B1,
Dragnea, Tariceanu si Toader, discutii despre amnistie: Liderul PSD cere insistent o Ordonanta de urgenta

Liderii coalitiei de guvernare, Liviu Dragnea si Calin Popescu Tariceanu, si ministrul Justitiei, Tudorel Toader, vor discuta, joi, despre Ordonanta de Urgenta privind amnistia, informeaza Digi 24. Dragnea si. continuă pe B1

Dragnea, Tariceanu si Toader, intalnire privitoare la legile justitiei

Liderii coalitiei de guvernare Liviu Dragnea si Calin Popescu-Tariceanu s-au intalnit astazi cu ministrul Tudorel Toader pentru a discuta despre textul ordonantei de urgenta pe tema legilor Justitiei.

Dragnea si Timmermans au vorbit la telefon. Ce i-a spus oficialului european liderul PSD - surse

Liderul PSD, Liviu Dragnea, l-a sunat, marti dupa-amiaza, pe prim-vicepresedintele Comisiei Europene, Frans Timmermans, dupa acuzatiile oficialului european in cadrul dezbaterii de luni din Parlamentul.

UPDATE Sedinta Coalitiei a nceput. Tariceanu si Toader n birou la Dragnea. Liderul PSD vrea rapid o solutie pe tema amnistiei si gratierii

Ministrul Justitiei si Calin Popescu Tariceanu se afla la aceasta ora in biroul lui Liviu Dragnea pentru a discuta despre amnistie si gratiere. Surse politice au declarat pentru Hotnews. ro ca Dragnea si Tariceanu au discutat in cursul diminetii, timp de doua ore despre legile justitiei, declasificare protocoalelor si amnistie si gratiere insa nu au ajuns la niciun consens. Potrivit surselor citate, Dragnea pune presiune pe ministrul Justitiei si vrea ca acesta sa ia o decizie finala privind amnistia si gratierea.

Dragnea si Tariceanu, intalnire misterioasa: OUG pe justitie, marea tinta

Ministrul Justitiei a anuntat ca proiectul de OUG pentru legile justitiei e gata. in aceeasi zi, Dragnea, Tariceanu si Toader s-au intalnit ca sa discute ultimele detalii. Liviu Dragnea, presedinte PSD, Calin Popescu Tariceanu, presedinte ALDE, si Tudorel Toader, ministrul Justitiei, ar fi avut o intalnire de ultima ora ca sa discute despre OUG care-i [] .

Liviu Dragnea, miscare de forta in dosarul Tel Drum: Ce solicitare a facut liderul PSD privind dosarul de la DNA

Liviu Dragnea nu sta pasiv in fata anchetei DNA privind Tel Drum. Presedintele PSD a contestat in instanta sechestru asiguratoriu pus de procurori pe averea sa in acest dosar. in dosarul cunoscut ca Tel Drum,.

Liviu Dragnea, despre legea offshore: PSD isi va sustine in continuare pozitia

Presedintele Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, a declarat miercuri ca nu prea a inteles de ce nu s-a intrunit majoritatea pentru ca legea offshore sa fie votata in plenul forului legislativ, adaugand ca.

Tudorel Toader vorbeste despre o posibila OUG pe legile justitiei: Sunt cateva solutii pe care le am in vedere

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a declarat, miercuri, ca Guvernul ar putea adopta o ordonanta de urgenta pe legile justitiei. Referindu-se la dezbaterile care au avut loc in Parlamentul European cu.

ştiri de la B1

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,221 seconds )