Libnet.ro
UNICEF

27 Apr.

Liviu Dragnea, miscare de forta in dosarul Tel Drum: Ce solicitare a facut liderul PSD privind dosarul de la DNA

B1 B1,
Liviu Dragnea, miscare de forta in dosarul Tel Drum: Ce solicitare a facut liderul PSD privind dosarul de la DNA

Liviu Dragnea nu sta pasiv in fata anchetei DNA privind Tel Drum. Presedintele PSD a contestat in instanta sechestru asiguratoriu pus de procurori pe averea sa in acest dosar. in dosarul cunoscut ca Tel Drum,. continuă pe B1

Liviu Dragnea a contestat sechestrul pe avere pus in dosarul Tel Drum

Liviu Dragnea a contestat sechestrul pe avere pus de procurori in dosarul Tel Drum, cel in care e acuzat de constituirea unui grup infractional organizat, de fraude europene si abuz in serviciu. Sunt faptele pe care.

Codrin Stefanescu, despre dosarul Tel Drum: E cusut cu ata fosforescenta. Mai rau enerveaza PSD

Secretarul general adjunct al PSD, Codrin Stefanescu, a declarat luni, pentru Mediafax, ca redeschiderea dosarului Tel Drum in care e vizat Liviu Dragnea reprezinta o incercare disperata a ramasitelor statului paralel de a destructura partidul, actiunea fiind cusuta cu ata fosforescenta.

Liviu Dragnea: O felicit cu toata forta pe Viorica Dancila pentru demnitatea cu care a aparat imaginea Romaniei in Parlamentul European

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a felicitat-o pe premierul Viorica Dancila pentru prestatia de la Strasbourg, pentru demnitatea cu care a aparat pozitia Romaniei si imaginea Romaniei in Parlamentul European.

Lovitura pentru Liviu Dragnea: Instanta a decis redeschiderea dosarului privatizarii Tel Drum

Lovitura cumplita pentru presedintele PSD Liviu Dragnea! inalta Curte de Casatie si Justitie a decis ca dosarul privatizarii Tel Drum in care Dragnea este acuzat de abuz in serviciu va fi redeschis. Acesta.

Dosar Tel Drum redeschis pentru fraudarea fondurilor europene

Magistratii inaltei Curti de Casatie si Justitie au admis, ieri, solicitarea procurorilor Directiei Nationale Anticoruptie privind redeschiderea unui dosar penal in care sunt cercetate mai multe fraude facute cu fondurile europene. in acest dosar este vizat si liderul PSD Liviu Dragnea, iar cercetarile penale vor fi derulate in prima faza in rem - asupra faptelor - pentru comiterea infractiunii de abuz in serviciu contra intereselor publice. Decizia iCCJ de ieri este definitiva.

Dosare penale redeschise in cazul Tel Drum-Dragnea

Inalta Curte a admis, astazi, cererea DNA de redeschidere a urmaririi penale intr-un dosar care il vizeaza pe presedintele PSD, Liviu Dragnea.

Dosar penal redeschis in cazul Tel Drum-Dragnea

Inalta Curte a admis, astazi, cererea DNA de redeschidere a urmaririi penale intr-un dosar care il vizeaza pe presedintele PSD, Liviu Dragnea.

Liviu Dragnea, declaratii de ULTIM MOMENT despre ROEXIT: Nu ne abatem de la drum

Liviu Dragnea infirma zvonurile privind iesirea Romaniei din Uniunea Europeana. Seful PSD spune ca Roexit este doar o informatie fara fundament, dar ca statul roman trebuie sa-si ceara drepturile la.

Liviu Dragnea, despre legea offshore: PSD isi va sustine in continuare pozitia

Presedintele Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, a declarat miercuri ca nu prea a inteles de ce nu s-a intrunit majoritatea pentru ca legea offshore sa fie votata in plenul forului legislativ, adaugand ca.

Liviu Dragnea, dupa discutia cu Timmermans: Daca va fi deschis in continuare spre dialog o sa constatate ca Romania merge in directia buna (VIDEO)

Pus in fata criticilor extreme de dure lansate de Frans Timmermans, prim-vicepresedintele Comisiei Europene, Liviu Dragnea sustine ca oficialul european va fi convins ca Romania merge in directia corecta si nu.

ştiri de la B1

actualitate, 27 Apr.

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2194 seconds )