Libnet.ro
UNICEF

00:07

DRAGNEA: O voi propune pe Rovana Plumb pentru primul loc pe lista pentru europarlamentare

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
DRAGNEA: O voi propune pe Rovana Plumb pentru primul loc pe lista pentru europarlamentare

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a declarat, astazi, ca o va propune pe Rovana Plumb sa ocupe prima pozitie pe lista pentru alegerile europarlamentare, dar sustine ca decizia finala apartine Comitetului Executiv. continuă pe Ziarul Bursa

Victor Ponta: Sper ca Dragnea, daca are curaj si demnitate, sa fie pe primul loc pe lista de la europarlamentare la PSD

Fostul premier Victor Ponta a declarat, joi, intr-o conferinta de presa, la Targoviste, ca inca spera ca Liviu Dragnea, daca are curaj si demnitate, sa fie pe primul loc pe lista de candidati PSD.

Dragnea a anuntat viitorul posibil comisar european din partea Romaniei: Rovana Plumb

Liviu Dragnea a dat de inteles ca Rovana Plumb ar putea fi propusa de Guvernul Romaniei in functia de comisar european, dupa alegerile europarlamentare. Seful PSD a precizat ca Rovana Plumb are.

Dragnea o vrea pe Rovana Plumb prima pe lista PSD la euroalegeri si comisar european din partea Romaniei

Rovana Plumb este favorita lui Liviu Dragnea pentru a deschide lista PSD la euroalegeri, dar si pentru postul de comisar european.

Rovana Plumb, posibil viitor comisar european din partea Romaniei, anunta Liviu Dragnea

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a dat vineri, la Targoviste, mai multe indicii cum ca Rovana Plumb ar putea fi propusa de Guvernul Romaniei in functia de comisar european la finele alegerilor europarlamentare.

Rovana Plumb a fost aleasa presedinta PSD Dambovita

Rovana Plumb a fost aleasa, vineri, presedinta PSD Dambovita, informeaza Agerpres. Locul pe care il ocupa acum ministrul Fondurilor Europene a ramas liber dupa ce fostul lider al organizatiei judetene, Adrian.

POTRIVIT UNUI SONDAJ COMANDAT DE PNL: Liberalii, pe primul loc in preferintele alegatorilor pentru europarlamentare

PNL se afla pe primul loc in optiunile alegatorilor pentru alegerile europarlamentare, cu peste 3 procente in fata PSD, potrivit unui sondaj realizat la comanda liberalilor.

Dragnea, despre candidatura Rovanei Plumb la europarlamentare: Eu o voi propune pe primul loc

Liderul PSD a participat laconferintade alegeri de la Dambovita, undea vorbit, printre altele, si despre candidatura Rovanei Plumb la alegerile europarlamentare, spunand ca o va propune pe primul.

Victor Ponta: Liviu Dragnea se va comporta ca un sobolan daca nu va fi pe primul loc pe lista PSD pentru europarlamentare

Liderul Pro Romania, Victor Ponta, a declarat joi ca Liviu Dragnea ar trebui sa fie primul pe lista candidatilor PSD la alegerile europarlamentare pentru ca altfel inseamna ca se va comporta . ) ca un.

Lista PNL pentru europarlamentare, cu Rares Bogdan pe primul loc, va fi validata joi de conducerea partidului / Lansarea candidatilor, sambata, la summit-ul PPE, in prezenta lui Iohannis

Liberalii valideaza joi lista pentru europarlamentare care este deschisa de jurnalistul Rares Bogdan, iar lansarea candidatilor va avea loc sambata, in cadrul summit-ului PPE de la Bucuresti, la care participa si presedintele Klaus Iohannis, au declarat, pentru HotNews. ro, surse liberale.

Ce program de negociere propune ambasadoarea Finlandei pentru numirea sefului Parchetului European

Ambasadoarea Finlandei la Uniunea Europeana, Marja Rislakki, a trimis o scrisoare presedintelui Parlamentului European in care propune calendarul de negociere pentru numirea sefului Parchetului European, functie pentru care candideaza si Laura Codruta Kovesi.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2038 seconds )