Libnet.ro
UNICEF

11:31

Dragnea vorbeste despre o posibila remaniere a Guvernului, in iunie

România Liberă România Liberă,
Dragnea vorbeste despre o posibila remaniere a Guvernului, in iunie

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarant ca in luna iunie va avea loc o discutie in partid in privinta unei posibile remanieri guvernamentale, relateaza News. ro. continuă pe România Liberă

Dragnea: In iunie vom avea o discutie in partid despre o posibila remaniere, dar nu e obligatoriu sa se finalizeze cu propuneri

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat duminica, in judetul Bistrita-Nasaud, ca in luna iunie va avea loc o discutie in partid in privinta unei posibile remanieri guvernamentale, dar a precizat ca nu este obligatoriu ca aceasta sa se termine cu propuneri pentru remaniere, transmite News. ro.

Liviu Dragnea: O sa avem o discutie in PSD despre o posibila remaniere guvernamentala, dar nu este obligatoriu sa se finalizeze cu propuneri

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat ca luna viitoare se va discuta in PSD despre o posibila remaniere guvernamentala, precizand ca este posibil ca discutiile sa nu se incheie cu.

in iunie vom avea o discutie in partid despre o posibila remaniere

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, astazi, in judetul Bistrita-Nasaud, ca in luna iunie va avea loc o discutie in partid in privinta unei posibile remanieri guvernamentale, dar a precizat ca nu este obligatoriu ca aceasta sa se termine cu propuneri pentru remaniere.

Ministrul Energiei Toma Petcu, despre o posibila remaniere: Nu eu stabilesc

Ministrul Energiei, Toma Petcu, a declarat, vineri, la Buzau, ca nu are nicio intentie sa paraseasca portofoliul, el aratand ca nu au fost exprimate nemultumiri privind activitatea sa si ca nu a avut ni.

Liviu Dragnea anunta remanierile. Decizia, in luna iunie

Liviu Dragnea a vorbit pentru prima data despre remanierile din Guvernul Sorin Grindeanu. Dragnea a declarat ca in luna iunie va avea loc un congress al PSD si acolo se va stabili cine va pleca din.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 11:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2047 seconds )