Libnet.ro
UNICEF

22:45

Liviu Dragnea: O sa avem o discutie in PSD despre o posibila remaniere guvernamentala, dar nu este obligatoriu sa se finalizeze cu propuneri

B1 B1,
Liviu Dragnea: O sa avem o discutie in PSD despre o posibila remaniere guvernamentala, dar nu este obligatoriu sa se finalizeze cu propuneri

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat ca luna viitoare se va discuta in PSD despre o posibila remaniere guvernamentala, precizand ca este posibil ca discutiile sa nu se incheie cu. continuă pe B1

Dragnea: In iunie vom avea o discutie in partid despre o posibila remaniere, dar nu e obligatoriu sa se finalizeze cu propuneri

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat duminica, in judetul Bistrita-Nasaud, ca in luna iunie va avea loc o discutie in partid in privinta unei posibile remanieri guvernamentale, dar a precizat ca nu este obligatoriu ca aceasta sa se termine cu propuneri pentru remaniere, transmite News. ro.

in iunie vom avea o discutie in partid despre o posibila remaniere

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, astazi, in judetul Bistrita-Nasaud, ca in luna iunie va avea loc o discutie in partid in privinta unei posibile remanieri guvernamentale, dar a precizat ca nu este obligatoriu ca aceasta sa se termine cu propuneri pentru remaniere.

Dragnea vorbeste despre o posibila remaniere a Guvernului, in iunie

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarant ca in luna iunie va avea loc o discutie in partid in privinta unei posibile remanieri guvernamentale, relateaza News. ro.

Seful PSD, Liviu Dragnea, despre posibilitatea de a candida la alegerile prezidentiale: Vom avea aceasta discutie in 2019

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a sugerat, duminica seara, ca este prematur sa discute despre o eventuala candidatura a sa la alegerile prezidentiale din anul 2019.

Liviu Dragnea: Nu e obligatoriu sa se faca remanieri in urma analizarii activitatii Guvernului

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat sambata, ca nu este obligatoriu ca analiza activitatii guvernamentale, ce se va face in interiorul partidului in luna iunie, sa se finalizeze cu propuneri de remaniere.

Liviu Dragnea, ANUNT de ultima ora la Antena 3

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, la Sinteza zilei, de la Antena 3, ca a purtat o discutie cu premierul Sorin Grindeanu si cu presedintele ALDE Calin Popescu Tariceanu cu privire la activitatea.

Liviu Dragnea, la Sinteza zilei: Se simte nevoia unei comunicari mai bune la nivelul Guvernului

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, la Sinteza zilei, de la Antena 3, ca a purtat o discutie cu premierul Sorin Grindeanu si cu presedintele ALDE Calin Popescu Tariceanu cu privire la activitatea.

Liviu Dragnea: Cei care ne cer sa avem un comportament civilizat ar trebui sa procedeze la fel

Presedintele PSD Liviu Dragnea considera ca aceia care le cer politicienilor sa aiba un comportament civilizat ar trebui sa procedeze la fel, avand in vedere ca ar fi benefic pentru sanatatea intregii societati si in special pentru tineri.

Liviu Dragnea, despre atacul cibernetic: Poate hackerii astia sunt romani buni si au vrut sa traga un semnal de alarma

Prezent sambata la Bistrita, presedintele PSD si al Camerei Deputatilor Liviu Dragnea a vorbit despre atacurile cibernetice inregistrate vineri, sustinand ca poate hackerii sunt romani si au vrut sa traga un semnal de alarma ca sistemele de protectie ale institutiilor sunt degeaba.

Detalii incredibile despre inceputul ascensiunii politice a lui Liviu Dragnea: S-a dus cu un somn mare de Dunare, de vreun metru si ceva

Actualul lider PSD Liviu Dragnea si-a inceput ascensiunea in politica in anii 90, fiinf initiat membru al Partidului Democrat. Un fost apropiat al lui a povestit in 2011 cum a reusit Dragnea.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3002 seconds )