Libnet.ro
UNICEF

19:15

Dragoste in vremea pandemiei: o minora din Cluj a fugit la iubitul ei intr-una dintre cele mai afectate localitati cu COVID-19 din Ardeal

Adevărul Adevărul,
Dragoste in vremea pandemiei: o minora din Cluj a fugit la iubitul ei intr-una dintre cele mai afectate localitati cu COVID-19 din Ardeal

O minora de 17 de ani din Cluj a plecat de acasa si nu s-a mai intors. Parintii au anuntat Politia, iar dupa trei zile tanara a fost gasita: fusese la iubitul sau din comuna Reteag, localitatea unde s-a indentificat un focar de COVID-19. continuă pe Adevărul

PASTELE IN VREMEA PANDEMIEI Bucuria din interior

Vietile noastre au intrat in somaj tehnic in acest 2020 nascut in zodia ghinionului. Izolare si distantare sunt doua dintre cuvintele de ordine in aceste zile tulburi.

Preot din Cluj, amendat cu 2.000 de lei. A oficiat slujba cu enoriasi, desi nu avea voie

Preotul din Cluj-Napoca care a organizat o slujba religioasa in Vinerea Mare la o biserica din cartierul Manastur, cel mai mare din oras, la care au asistat cateva zeci de persoane, a fost amendat de politisti cu 2. 000 de lei pentru incalcarea unei ordonante militare.

VIDEO Adevarul despre ajutorul Rusiei pentru Italia in vremea pandemiei. Cum a fost inlocuit steagul UE cu cel rusesc

Stiri despre ajutorul Moscovei acordat Italiei in legatura cu pandemia de coronavirus au fost difuzate pe scara larga, atat in presa internationala, cat si in cea rusa. in presa italiana se arata ca 80% din ajutoare au fost inutilizabile, iar BBC a demontat manipularea din spatele stirilor care aratau ca in Italia a fost arborat steagul rusesc si pe strazi s-ar fi auzit imnul Rusiei.

FOTO Brutariile care livreaza cozonaci la domiciliu in vremea pandemiei. Noi ii ajutam pe oameni sa stea acasa, iar ei ne ajuta sa venim la munca

Persoanele care nu pot iesi din casa in aceste momente se pot bucura de produsele traditionale prin intermediul firmelor care livreaza la domiciliu.

Masuri economice si fiscal-bugetare in vremea pandemiei de Covid-19

Ordonanta Guvernului nr. 62019 privind instituirea unor facilitati fiscale publicata in Monitorul Oficial al Romaniei, Partea I, nr. 648 din 5 august 2019, cu modificarile si completarile ulterioare, a fost modificata prin Ordonanta de Urgenta nr. 29 din 18 martie 2020 privind unele masuri economice si fiscal-bugetare, publicata in Monitorul Oficial nr. 230 din 21 martie 2020, Guvernul Romaniei acordand o prelungire a termenelor de depunere a notificarii la organul fiscal competent cu privire la intentia de restructurare a obligatiilor bugetare, precum si a solicitarii de restructurare.

Platforma romaneasca Trilulilu a fost cumparata de trei antreprenori din Cluj

Startup-ul Digitap, fondat la Cluj de Alex Rus si Daniel Tamas, a preluat in asociere cu Mihai Moga, jurnalist si antreprenor, platforma romaneasca Trilulilu de la fondatorii acesteia, intr-o tranzactie finalizata joi, care a implicat achizitia marcii, a site-ului, a continutului si a altor active conexe.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 19:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2693 seconds )