Libnet.ro
UNICEF

05:15

Drake a cantat in premiera o noua piesa, Too Much, in cadrul show-ului lui Jimmy Fallon!

Devorator Monden Devorator Monden,
Drake a cantat in premiera o noua piesa, Too Much, in cadrul show-ului lui Jimmy Fallon!

Rapperul canadian isi va lansa in aproximativ o saptamana cel de-al treilea album din cariera, intitulat Nothing Was The Same. Dupa ce zilele trecute ne-a incantat cu un nou track de pe material, Wu-Tang Forever, Drake ne prezinta acum o noua piesa, Too Much. Track-ul a fost interpretat live in premiera pe 13 septembrie in . continuă pe Devorator Monden

Drake a dezvaluit o noua piesa Wu-Tang Forever!

In mai putin de doua saptamani rapperul canadian isi va lansa cel de-al treilea material discografic, intitulat Nothing Was The Same, care va poposi in magazine incepand cu 24 septembrie. Pana atunci insa Drake ne incanta cu un nou track de pe album, Wu-Tang Forever, care a fost produs de catre Noah 40 Shebib si .

Tatal lui Amy Winehouse a descoperit o noua piesa nelansata de-a fiicei sale!

Descoperirea lui Mitch Winehouse a avut loc de curand acesta dezvaluind informatia in cadrul unui eveniment din Londra. Piesa respectiva, al carei titlu inca nu se cunoaste, nu a fost ascultata de nimeni pana in prezent cand tatal regretatei cantarete a avut surpriza sa dea peste aceasta. Mitch Winehouse a avut norocul sa descopere acest .

ştiri de la Devorator Monden

actualitate, 05:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2038 seconds )