Libnet.ro
UNICEF

19:15

Drake a dezvaluit tracklistul albumului Nothing Was The Same!

Devorator Monden Devorator Monden,
Drake a dezvaluit tracklistul albumului Nothing Was The Same!

Tanarul rapper canadian isi va lansa noul material de studio pe 24 septembrie sub aripa caselor de discuri OVO Sound, Young Money Entertainment, Cash Money Records si Republic Records. Nothing Was The Same ne-a oferit deja doua single-uri, Started From The Bottom si Hold On, Were Going Home. De asemenea, Drake a mai lansat online . continuă pe Devorator Monden

Celine Dion a dezvaluit tracklistul viitorului sau album si ne incanta cu piesa Loved Me Back To Life!

Doua noutati dintr-o lovitura! Asta ne-a oferit Celine Dion prin dezvaluirea tracklistului albumului Loved Me Back To Life si lansarea single-ului care da titlul albumului. Noul material al artistei va fi lansat pe cinci noiembrie. Piesa Loved Me Back To Life a fost compusa de catre Sia Furler si a fost interpretata live in premiera .

Tinie Tempah a dezvaluit coperta albumului Demonstration!

Rapperul britanic isi va lansa pe patru noiembrie cel de-al doilea album din cariera, intitulat Demonstration. De pe acesta Tinie Tempah a lansat un prim single, Trampoline, piesa fiind in colaborare cu 2 Chainz, iar acum artistul a dezvaluit si coperta oficiala a materialului. Se pare ca Tinie a mizat pe simplitate in realizarea copertii .

ştiri de la Devorator Monden

actualitate, 19:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2186 seconds )