Libnet.ro
UNICEF

18:31

Drama asistentei din Sibiu care a murit dupa ce s-a reinfectat cu coronavirus. Prima oara facuse o forma usoara

Adevărul Adevărul,
Drama asistentei din Sibiu care a murit dupa ce s-a reinfectat cu coronavirus. Prima oara facuse o forma usoara

Reprezentantii Spitalului Clinic Judetean de Urgenta SCJU) Sibiu au anuntat, luni, ca o asistenta medicala de la Compartimentul Nefrologie a murit dupa ce a fost reinfectata cu noul coronavirus. Cazul starneste ingrijorare. continuă pe Adevărul

Barbat din Sibiu, externat cand inca avea coronavirus: Am ajuns sa vorbesc in soapta despre un adevar pe care l-am constatat pe pielea mea

Un barbat din judetul Sibiu, care s-a externat cand inca avea coronavirus sustine sus si tare ca boala este doar o viroza si ca este un adevar pe care l-a simtit pe propria sa piele. Nicolae Hindorean.

Icoana din Romania care ar vindeca bolnavii de coronavirus: Numai asa veti scapa de pandemie!

O icoana despre care preotii spun ca e facatoare de minuni se afla la o biserica din Sibiu. Aceasta a fost a Sfantului Nichifor Leprosul si a fost daruita de un parinte din Bulgaria, lacasului de cult din Sibiu.

Asistenta de la Spitalul Judetean Sibiu a murit de coronavirus la 48 de ani. Femeia avea doi copii

O asistenta medicala de la Spitalul Judetean Sibiu a murit de coronavirus la varsta de 48 de ani. Colegii sai sunt in stare de soc si recunosc ca au facut tot ce au putut ca sa o salveze. Femeia,.

Barbatul de 30 de ani a murit, dupa ce a mers la o petrecere Covid. A crezut pana in ultima clipa ca totul a fost doar o gluma

Sfarsit tragic pentru un barbat de 30 de ani, care a murit de coronavirus, dupa ce a mers la o petrecere Covid. Tanarul a crezut pana in ultima clipa de viata ca totul a fost doar o gluma, asa ca atunci.

Ultimele cuvinte ale unui barbat de 30 de ani care a murit dupa ce a participat la o petrecere COVID

Un american de 30 de ani a murit la un spital din San Antonio, Texas, dupa ce a participat la o asa-numita petrecere COVID. Echipa care l-a ingrijit a facut publice ultimele cuvinte ale barbatului.

Un tanar american de 30 de ani a murit dupa ce s-a infectat la o petrecere COVID. Care au fost ultimele sale cuvinte

Un tanar de 30 de ani s-a infectat cu coronavirus dupa ce a participat la o petrecere COVID si, uterior, a murit in spital din cauza complicatiilor bolii.

Tatal fostului premier Mihai Tudose a murit dupa ce a fost infectat cu coronavirus

Tatal europarlamentarului si fostului premier al Romaniei Mihai Tudose a murit luni, dupa ce a fost depistat pozitiv cu noul coronavirus. Constantin Tudose, in varsta de 80 de ani a decedat la spitalul SRI din.

Tatal fostului premier Mihai Tudose a murit dupa ce a fost infectat cu noul coronavirus

Tatal europarlamentarului si fostului premier al Romaniei Mihai Tudose a murit luni, dupa ce a fost depistat pozitiv cu noul coronavirus. Constantin Tudose, in varsta de 80 de ani a decedat la spitalul SRI din.

Doliu in lumea filmului. O mare actrita a murit dupa lupta cu cancerul

Indragita actrita Kelly Preston, sotia lui John Travolta, s-a stins din viata la varsta de 57 de ani din cauza unui cancer la san. Ea era cunoscuta pentru rolul din filme ca Mischief, Twins si Jerry Maguire.

Vlad Dediu, presedintele Uniunii Nationale a Studentilor din Romania, a murit inecat

Vlad Dediu, presedintele Uniunii Nationale a Studentilor din Romania, a murit, noaptea trecuta, la Spitalul Judetean de Urgenta Constanta, dupa ce s-a inecat in mare, in nordul statiunii Mamaia.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 18:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2229 seconds )