Libnet.ro
UNICEF

20:00

Drama Caracal. Mama Luizei Melencu cere un ultim lucru

Antena3 Antena3,
Drama Caracal. Mama Luizei Melencu cere un ultim lucru

Mama Luizei Melencu, adolescenta disparuta in luna aprilie dupa ce a fost luata la ocazie de Gheoghe Dinca, principalul suspect in disparitia fetei, cere ca oamenii legii sa o identifice, apoi sa o audieze pe. continuă pe Antena3

Mama Luizei spune ca va cere expertiza internationala a oaselor din padure: Nu ma las, nu am incredere in raportul INML

Mama Luizei, Monica Melencu, spune ca nu are incredere in raportul INML potrivit caruia nu a putut fi identificat profil ADN de pe oasele din padure si va cere o expertiza internationala pentru a fi sigura daca ramasitele apartin sau nu fiicei sale, potrivit Mediafax.

Mama Luizei, reactie dupa ce raportul INML a fost publicat in cazul crimelor din Caracal: opilul mi l-au luat viu, intreg, mie nu imi arata un dinte sau un os

Mama Luizei Melencu a reactionat dupa comunicatul DIICOT privind testul ADN al oaselor gasite in padure. Refuz sa cred ca Luiza este moarta. Sunt niste aberatii. incearca sa ne duca de nas. Probabil.

Avocatul familiei Luizei Melencu, noi detalii in CAZUL CARACAL: Sunt foarte multe nemernicii, foarte multe lucruri dubioase

Noi infomatii in cazul Caracal. Avocatul Luizei Melencu, Tonel Pop, a declarat, luni, ca urmeaza sa fie curatata casa lui Gheorghe Dinca, pentru a se putea patrunde in casa si a se ridica probe. Dupa.

Cazul Caracal. Din oasele gasite in padure, banuite a fi ale Luizei Melencu, nu s-a putut evidentia un profil ADN, anunta DIICOT

Specialistii INML nu au putut identifica niciun profil ADN de pe oasele gasite in padure, in cazul Caracal, deoarece erau intr-o stare de calcinare excesiva, arata DIICOT. Procurorii au retrimis INML dispozitie de refacere a analizei. Procurorii DIICOT au gasit, in data de 5 august, un sac cu oase si cenusa in padurea in care a indicat Gheorghe Dinca faptul ca si-a ascuns urmele. Principalul suspect al crimelor din Caracal a sustinut, la acel moment, ca este vorba despre ramasitele umane ale Luizei Melencu 18 ani), pe care ar fi ucis-o in luna aprilie, in aceeasi zi in care a sechestrat-o.

Cum a fost inregistrata disparitia Luizei Melencu dupa patru zile de la sesizarea bunicului. Politistii, blocati in formula plecata voluntar de la domiciliu

Mai multe institutii au reliefat in urma controalelor de la Caracal grave nereguli in instrumentarea disparitiei Alexandrei Macesanu, insa si in cazul Luizei Melencu, adolescenta despre care in continuare nu se stie nimic, anchetatorii au instrumentat cu aceeasi lentoare dosarul.

Telefonul Luizei Melencu s-a activat din nou sambata dimineata, 17 august. Mesajul suspect primit de bunicul fetei

Bunicul Luizei Melencu, fata disparuta la Caracal in luna aprilie, a primit in noaptea dintre vineri spre sambata, 17 august, un mesaj care indica faptul ca numarul de telefon al nepoatei sale este activ.

Bunicul Luizei Melencu, dupa esecul de moment de la INML: Am fost mintiti si invartiti. Anchetatorii au stiut din prima clipa ca Luiza a fost rapita

Bunicul Luizei Melencu, fata de 18 ani disparuta in aprilie, acuza autoritatile ca i-au mintit si invartit familia in cadrul acestei anchete, in contextul in care INML a anuntat, sambata.

Cazul Caracal: Avocatul familiei Luizei Melencu sustine ca sunt indicii ca a existat o a treia victima

Avocatul familiei Luizei, Tonel Pop, a declarat, pentru Mediafax, ca din punctul lui de vedere exista o a treia victima deoarece indiciile pe care le are arata ca anchetatorii evita un scandal. Avocatul spune ca sunt si bijuterii care ar indica o a treia victima.

Scrisoarea ciudata primita de tatal Luizei Melencu, dupa ce cazul de la Caracal a explodat

Tatal Luizei a primit o scrisoare ciudata si a sunat imediat la 112. Persoana care a trimis scrisoarea ii indeamna pe parintii Alexandrei si Luizei sa nu le mai caute pe fete pentru ca nu mai sunt in.

Cazul Caracal. Scrisoarea ciudata primita de tatal Luizei Melencu

Tatal Luizei a primit o scrisoare ciudata si a sunat imediat la 112. Persoana care a trimis scrisoarea ii indeamna pe parintii Alexandrei si Luizei sa nu le mai caute pe fete pentru ca nu mai sunt in viata.

ştiri de la Antena3

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2049 seconds )