Libnet.ro
UNICEF

10:30

Bunicul Luizei Melencu, dupa esecul de moment de la INML: Am fost mintiti si invartiti. Anchetatorii au stiut din prima clipa ca Luiza a fost rapita

B1 B1,
Bunicul Luizei Melencu, dupa esecul de moment de la INML: Am fost mintiti si invartiti. Anchetatorii au stiut din prima clipa ca Luiza a fost rapita

Bunicul Luizei Melencu, fata de 18 ani disparuta in aprilie, acuza autoritatile ca i-au mintit si invartit familia in cadrul acestei anchete, in contextul in care INML a anuntat, sambata. continuă pe B1

Mama Luizei, reactie dupa ce raportul INML a fost publicat in cazul crimelor din Caracal: opilul mi l-au luat viu, intreg, mie nu imi arata un dinte sau un os

Mama Luizei Melencu a reactionat dupa comunicatul DIICOT privind testul ADN al oaselor gasite in padure. Refuz sa cred ca Luiza este moarta. Sunt niste aberatii. incearca sa ne duca de nas. Probabil.

Scrisoarea ciudata primita de tatal Luizei Melencu, dupa ce cazul de la Caracal a explodat

Tatal Luizei a primit o scrisoare ciudata si a sunat imediat la 112. Persoana care a trimis scrisoarea ii indeamna pe parintii Alexandrei si Luizei sa nu le mai caute pe fete pentru ca nu mai sunt in.

Telefonul Luizei Melencu s-a activat din nou sambata dimineata, 17 august. Mesajul suspect primit de bunicul fetei

Bunicul Luizei Melencu, fata disparuta la Caracal in luna aprilie, a primit in noaptea dintre vineri spre sambata, 17 august, un mesaj care indica faptul ca numarul de telefon al nepoatei sale este activ.

Bunicul Luizei, dupa ce raportul INML a fost facut public: Sa le fie rusine procurorilor DIICOT. Si-au batut joc. ii vom face de ras!

DIICOT a publicat raportul INML, in cazul crimelor din Caracal. in raport se arata ca niciunADNnu s-a putut evidentia, in oasele din padurea din Caracal. Bunicul Luizei a facut.

Cazul Caracal. Din oasele gasite in padure, banuite a fi ale Luizei Melencu, nu s-a putut evidentia un profil ADN, anunta DIICOT

Specialistii INML nu au putut identifica niciun profil ADN de pe oasele gasite in padure, in cazul Caracal, deoarece erau intr-o stare de calcinare excesiva, arata DIICOT. Procurorii au retrimis INML dispozitie de refacere a analizei. Procurorii DIICOT au gasit, in data de 5 august, un sac cu oase si cenusa in padurea in care a indicat Gheorghe Dinca faptul ca si-a ascuns urmele. Principalul suspect al crimelor din Caracal a sustinut, la acel moment, ca este vorba despre ramasitele umane ale Luizei Melencu 18 ani), pe care ar fi ucis-o in luna aprilie, in aceeasi zi in care a sechestrat-o.

Mesajul naucitor primit noaptea trecuta de bunicul Luizei de pe telefonul fetei FOTO

Se pare ca de pe contul de Whatsapp al Luizei Melencu a fost trimis un nou mesaj. inainte primeam mesaj de la ea cu -Acum pot fi contactata-, in urma cu o luna acest mesaj a disparut. Am primit la 02:20 un.

Bunicul Luizei, in asteptarea rezultatului probelor ADN: Noua sa nu ne trimita asa ceva, ca nu vrem oasele nimanui!

Familia Luizei Melencu, fata despre care Gheorghe Dinca spune ca ar fi prima sa victima, nici nu vrea sa auda de rezultatul probelor ADN, care se asteapta spre sfasitul acestei saptamani, sau cel mai tarziu la inceputul celei viitoare.

Noi detalii in CAZUL CARACAL Telefonul Luizei Melencu a fost folosit miercuri noapte: De la politie ni s-a spus ca trebuie sa se verifice daca cineva a folosit cartela sau s-a dezactivat automat (FOTO)

Cazul Caracal se complica. Telefonul Luizei Melencu, una dintre victimele lui Gheorghe Dinca, ar fi fost folosit miercuri noapte. La ora 00. 56, numarul de telefon al Luizei, respectiv contul de WhatsApp, a iesit.

CRIME iN CARACAL Avocatul familiei Luizei Melencu: Ce au gasit anchetatorii in groapa de gunoi de langa casa lui Dinca

Continuainvestigatiile in cazul crimelor de la Caracal. Avocatul familiei Luizei Melencu, Tonel Pop, a declarat, miercuri, ca este de negasit cadavrul fetei de 18 ani.

Cazul Caracal. Rudele Alexandrei si Luizei, reactii dure dupa anuntul DIICOT: Am fost mintiti

Rudele Alexandrei Macesanu si Luizei Melencu au reactionat dur dupa ce DIICOT a anuntat ca in urma raportului INML cu privire la oasele gasite in padurea de langa Caracal nu s-a putut identifica nicun profil ADN. Bunicul Luizei este distrus si crede ca anchetatorii au mintit familiile celor doua fete. Rudele Alexandrei si Luizei, reactii .

ştiri de la B1

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2363 seconds )