Libnet.ro
UNICEF

17:30

Drama celor peste 500.000 de bolnavi de cancer din Romania

România Liberă România Liberă,
Drama celor peste 500.000 de bolnavi de cancer din Romania

In lipsa unui registru national de cancer, Alianta Pacientilor Cronici din Romania estimeaza ca in tara noastra traiesc astazi aproximativ 520. 000 bolnavi de cancer, dintre care doar 98. 000 primesc tratament in mod activ. continuă pe România Liberă

Studiu: Peste 50% dintre romanii din mediul urban nu se pot imagina fara un televizor in casa

Peste 50% dintre romanii din mediul urban spun ca nu se pot imagina fara un televizor in casa, in timp ce aproape 60% dintre aceste persoane lasa pornit televizorul fara sa ii acorde atentie, potrivit datelor studiului Romanians: Multi-Screening.

Studiu: Peste 50% dintre romanii din mediul urban nu se pot imagina fara un televizor in casa

Peste 50% dintre romanii din mediul urban spun ca nu se pot imagina fara un televizor in casa, in timp ce aproape 60% dintre aceste persoane lasa pornit televizorul fara sa ii acorde atentie, potrivit.

Mai cumpara cineva ziare? Cum stau la vanzari titlurile din Romania

Ziarele din Romania au inregistrat o scadere a tirajelor in perioada ianuarie-martie 2014, continuand tendinta ultimilor ani. Publicatii precum Adevarul, Evenimentul Zilei sau Romania Libera vand sub 15. 000 de exemplare, exceptia fiind Ziarul.

Fiscul, marele dusman al celui mai bogat om din Romania. TOATA averea lui Ioan Niculae este sub SECHESTRU

Probleme mari pentru Ioan Niculae, cel mai bogat om de afaceri din Romania. Fiscul a pus sechestru pe toate bunurile sale. Si nu sunt deloc putine. Mai multe publicatii i-au evaluat averea la o suma cuprinsa.

Ce venituri au generat magazinele electroIT din Romania in 2013: infograficul care arata dinamica pietei

EMag ajunge locul doi in piata de electroIT din Romania, dupa Altex , jocurile incingandu-se pe primele trei locuri. Domo , prin vocea proaspat numitului CEO, doreste 50% din piata intr-un an , in timp ce long tail-ul,.

Portrete ale oamenilor care traiesc cu un dolar pe zi. Doua persoane din Romania, incluse intr-un documentar despre saracie

Un portret al unei fetite din Romania si cel al unui tanar roman au fost incluse pe o lista a oamenilor care traiesc cu un dolar pe zi prezentata de jurnalistii The Guardian. Jurnalistii britanici.

Fetita aceasta inocenta a devenit vedeta cu cel mai spectaculos look din Romania!

Daca in copilarie era o fetita inocenta cu plete balaie, acum Sophia s-a transformat in vedeta cu cel mai spectaculos look din Romania si uimeste de fiecare data prin tinutele nonconformiste pe care le afiseaza atat pe scena, cat si la evenimente mondene sau in videoclipurile sale.

Mafiotul Vincenzo Cesarano, liderului Camorrei, extradat din Romania

Vincenzo Cesarano, cel mai periculos mafiot italian dat in urmarire internationala pentru escrocherie si frauda si unul dintre cei 100 cei mai periculosi infractori cautati de politia italiana, este extradat, joi, din Romania .

O companie energetica de stat din Romania va face o achizitie in regiune

O companie energetica de stat din Romania va face, pana la finele acestui an, o achizitie in regiune, a anuntat, ieri, intr-o conferinta, ministrul delegat pentru Energie, Razvan Nicolescu.

Romania la inaltime. Imagini spectaculoase cu satul Viscri, un sat innobilat de printul Charles

Antena 3 a inceput o campanie de promovare a celor mai frumoase locuri turistice din Romania. Sigur ca astfel de campanii s-au mai facut, numai ca aceasta este filmata in mod deosebit. Toate cadrele sunt filmate.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,209 seconds )