Libnet.ro
UNICEF

07:15

DRAMA fara margini in muzica populara! Din pacate, indragita interpreta iubita de MILIOANE de romani A MURIT: A avut probleme cardiace!

B1 B1,
DRAMA fara margini in muzica populara! Din pacate, indragita interpreta iubita de MILIOANE de romani A MURIT: A avut probleme cardiace!

Muzica populara este zguduita de o noua tragedie. Din nefericire, cantareata Elena Ionescu Cojocaru s-a stins din viata, la varsta de 68 de ani. indragita artista a murit pe 9 decembrie 2018, in urma. continuă pe B1

Un indragit interpret de muzica populara din Balcani a murit intr-un tragic accident rutier

Saban Saulici, un interpret de muzica populara care a cucerit scena muzicala din Serbia si care era foarte cunoscut si in Banat, a murit duminica dimineata intr-un accident de masina. Acesta a avut nu.

VIDEO Unul dintre cei mai iubiti interpreti muzica populara din Balcani a murit intr-un accident rutier

Saban Saulici, cu o cariera de peste cinci decenii pe scena muzicala din Serbia, era foarte indragit si in Banat. Acesta a concertat de numeroase ori in Timisoara, Resita si in alte localitati din regiune.

Dupa moartea Ionelei Prodan, o noua drama loveste muzica populara: Din pacate e vorba de indragita Elena Merisoreanu...

Elena Merisoreanu a implinit anul trecut 70 de ani, insa artista isi ascunde foarte bine aceasta varsta.

Muzica populara ZGUDUITA de durere: Maria Ciobanu A PIERDUT LUPTA! Anuntul RAVASITOR facut in urma cu putin timp

La 81 de ani, Maria Ciobanu si-a anuntat retragerea oficial, dar inca incearca sa isi bucure fanii cu piese live, din cand in cand. Din pacate, de ceea ce ne era frica s-a intamplat! Anuntul.

Muzica populara, ZGUDUITA de durere: Maria Ciobanu A PIERDUT LUPTA! Anuntul RAVASITOR facut in urma cu putin timp

La 81 de ani, Maria Ciobanu si-a anuntat retragerea oficial, dar inca incearca sa isi bucure fanii cu piese live, din cand in cand. Din pacate, de ceea ce ne era frica s-a intamplat! IMAGINI.

Din pacate e adevarat... Medicii au facut anuntul trist, Cristi Borcea e in stare de soc: Da, e vorba de fosta sa sotie Mihaela Borcea...

Mihaela Borcea a marturist ca a trecut printr-o adevarata drama! Fosta sotie a lui Cristi Borcea a marturisit ca, pe langa intoxicatia cu mercur, s-a imbolnavit si de hepatita A. Desi a reusit sa.

Nu mai putea respira... Anuntul trist a fost deja facut: Din pacate e vorba de Zana Surprizelor, Andreea Marin!

Andreea Marin, una dintre cele mai indragite persoane din showbizul romanesc, a trecut plin clipe grele! Zana Surprizelor a vorbit in premiera despre interventia chirurgicala delicata pe care a trebuit sa o.

ştiri de la B1

actualitate, 07:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2085 seconds )