Libnet.ro
UNICEF

12:30

VIDEO Unul dintre cei mai iubiti interpreti muzica populara din Balcani a murit intr-un accident rutier

Adevărul Adevărul,
VIDEO Unul dintre cei mai iubiti interpreti muzica populara din Balcani a murit intr-un accident rutier

Saban Saulici, cu o cariera de peste cinci decenii pe scena muzicala din Serbia, era foarte indragit si in Banat. Acesta a concertat de numeroase ori in Timisoara, Resita si in alte localitati din regiune. continuă pe Adevărul

Business report: Dacia ncepe anul cu pedala de acceleratie la podea; Unul dintre cei mai importanti investitori americani n Rusia a fost retinut la Moscova; Clujul are cele mai multe proiecte de retail n constructie, dupa Bucuresti

Miza unei piete de miliarde, gestionata prin ordinele ANAF. Doua ordine ale presedintelui ANAF emise in 2018 provoaca distorsiuni grave in lantul de comercializare al produselor petroliere. Europa trebuie sa mai aloce 100 de miliarde dolari pentru aparare. Tarile europene trebuie sa cheltuiasca peste 100 de miliarde de dolari suplimentare in domeniul apararii pentru a-si respecta angajamentul fata de SUA si NATO.

17 firme romnesti participa la MWC Barcelona, unul dintre cele mai mari trguri de tehnologie

Saptesprezece firme romanesti din domeniul tehnologiei participa in perioada 25-28 februarie 2019, la o noua editie a targului international Mobile World Congress Barcelona, unul dintre cele mai mari evenimente IT din Europa.

ADIO, Gheorghe Turda! Este VESTEA SOC a momentului! S-a intamplat in DUBAI

Gheorghe Turda, unul dintre cei mai indragiti interpreti de muzica populara, a plecat intr-o vacanta, in Dubai alaturi de sora sa.

Cum am ajuns de la Made in Romania la Made in Vietnam: Trei fabrici uriase se muta pe piete mai ieftine

Romania, candva unul dintre cei mai mari producatori de haine si pantofi din Europa, a devenit o destinatie mult prea scumpa pentru unii dintre jucatorii din industria de profil, desi salariul mediu din.

Raport: NATO se confrunta cu una dintre cele mai grave crize. Una dintre cele mai dificile probleme este chiar presedintele Trump

Alianta Nord-Atlantica se confrunta cu una dintre cele mai grave crize din ultimele sapte decenii, fiind afectata de o serie de provocari, inclusiv interne, dintre care cea mai mare este lipsa unei conduceri puternice si principiale din partea SUA, arata un raport elaborat de experti in securitate, potrivit Mediafax.

Piata investitiilor imobiliare se apropie de 1 miliard euro in 2018. Investitorii romani au fost cei mai activi

Volumul total al investitiilor imobiliare inregistrate in 2018 se ridica la 940 milioane euro, iar investitorii romani au fost implicati in circa 25% dintre tranzactii, arata o analiza realizata de CBRE. Segmentul spatiilor de birouri a atras, pentru al patrulea an consecutiv, cel mai mare volum tranzactional.

VIDEO Simona Halep, cel mai frumos punct al turneului de la Doha - Romnca a ocupat patru locuri ntr-un top 10 al celor mai spectaculoase lovituri

Simona Halep a pierdut finala de la Doha 6-3, 4-6, 3-6 cu Elise Mertens), dar se poate lauda cu cel mai frumos punct castigat in acest turneu. De altfel, romanca a ocupat patru pozitii intr-un TOP 10 al celor mai spectaculoase lovituri reusite in Qatar. Pe primul loc, WTA a ales un punct bifat de Halep in sferturile de finala cu Julia Goerges.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,23 seconds )