Libnet.ro
UNICEF

01:05

DRAMA fara margini in muzica populara romaneasca: Din pacate indragita vedeta a MURIT subit, in urma unui infarct...

B1 B1,
DRAMA fara margini in muzica populara romaneasca: Din pacate indragita vedeta a MURIT subit, in urma unui infarct...

O veste trista zguduie lumea muzicii populare. Cantaretul Daniel Siminic a murit in urma unui infarct. Vestea tragica a fost data de Andrada Barsauan, care avea un proiect muzical in colaborare cu. continuă pe B1

DRAMA fara margini in muzica populara romaneasca: Din pacate indragita vedeta a MURIT subit, in urma unui INFARCT ...

O veste trista zguduie lumea muzicii populare. Cantaretul Daniel Siminic a murit in urma unui infarct. Vestea tragica a fost data de Andrada Barsauan, care avea un proiect muzical in colaborare cu.

DRAMA in muzica populara! Celebra cantareata a fost condamnata la iNCHISOARE! Vestea a cazut ca un TRASNET

Irina Maria Birou, o tanara interpreta de muzica populara din Gorj a fost condamnata la doi ani de inchisoare pentru ucidere din culpa. Ea a fost implicata, in anul 2016, intr-un accident mortal care s-a.

DRAMA totala in muzica! GABRIEL COTABITA a trecut prin chinul lui BUSU! Romania, in stare de soc

Stirea ca Florin Busuioc a facut stop cardiac la sfarsitul unui spectacol sustinut la Craiova a socat Romania. Din pacate mai multi artiscti s-au condruntat in udltimul timp cu bolile cardiace grave. Este.

Un celebru interpret de muzica populara s-a reprofilat pe opera: Consider ca a venit vremea sa fiu mai matur in voce

Desi e cunoscut datorita carierei sale din muzica populara, un faimos interpret originar din judetul Salaj a urcat anul acesta pe doua mari scene de opera din Romania.

Dupa MOARTEA Ionelei Prodan, o alta DRAMA loveste in plin muzica populara: Din pacate, e vorba de indragita Elena Merisoreanu...

Elena Merisoreanu a implinit recent 70 de ani, dar isi ascunde foarte bine aceasta varsta. Iar secretul sta in operatiile estetice. Primele interventii estetice si le-a facut in urma cu 20 de ani, in.

DRAMA in Televiziune! CARMEN HARRA a dat vestea TRISTA: Din pacate nu va supravietui

Cunoscuta clarvazatoare Carmen Harra face previziuni dezastruase pentru finalul anului 2018. Anul 2018 e mult mai linistit decat 2017. Vor fi doua sau trei persoane foarte importante care vor disparea din.

DRAMA in lumea manelelor: Ramas bun FLORIN SALAM! Fanii sunt in lacrimi! Din pacate...

Celebrul manelist Florin Salam este amenintat din nou, ca va fi eliminat de pe lista cantaretilor de la nunti. De aceasta data un clan din Tandareni au lansat vorbe grele la adresa manelistului.

Bucurie fara margini pentru doi copii refugiati. Au vazut zapada pentru prima data (VIDEO)

Cei doi copii provin din statul african Eritreea, unde nu ninge, asa ca ei nu au mai vazut niciodata in viata lor un fulg de nea, pana sa se refugieze in Canada. Astfel, cei doi copii, o fata si un.

TRAGEDIE in muzica populara: A MURIT pe scena! Romania, in lacrimi

Moarte socanta pe scena Casei de Cultura din Sebis! O tanara dansatoare de 35 de ani, membra intr-un un ansamblu de jocuri populare a murit la scurt timp dupa ce a lesinat pe scena. Tanara a fost.

Din pacate e ADEVARAT! Un celebru folkist nu mai poate canta: De ce boala sufera barbatul (FOTO)

Ghita Danciu, un cunoscut folkist din Baia Mare are nevoie de ajutor. Fondatorul grupului Orizont 77, cel care a incantat cu vocea sa si chitara mai multe generatii, risca sa nu mai poata.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2215 seconds )