Libnet.ro
UNICEF

12:00

Drama fara margini pentru Mirabela Dauer! Da, din pacate, este ADEVARAT: Cat oi mai fi eu pe pamantul asta...

B1 B1,
Drama fara margini pentru Mirabela Dauer! Da, din pacate, este ADEVARAT: Cat oi mai fi eu pe pamantul asta...

Mirabela Dauer a dat mai multe detalii despre drama vietii ei: faptul ca fiul ei, Alexandru o reneaga si nu doreste sa aiba de-a face cu ea, ci doar sa primeasca bani. Eu nu o consider pe Mirabela Dauer. continuă pe B1

DRAMA fara precedent in muzica populara! Din pacate, indragita interpreta iubita de milioane de romani a MURIT: A avut probleme cardiace!

Lumea muzicii populare este in doliu dupa ce artista Elena Ionescu Cojocaru s-a stins din viata.

RAMAS BUN, Mirabela Dauer! DESPARTIRE GREA in lumea MUZICII romanesti! Fanii nu o vor uita NICIODATA

Cutremur pe scena muzicii romanesti! Mirabela Dauer a primit o lovitura grea, chiar de acolo de unde se astepta mai putin. Si anume, dupa atatia ani de colaborare cu Raoul, totul s-a incheiat in urma cu ceva.

Medicii reactioneaza dupa ce deputatul mitraliera Radulescu le-a cerut banii inapoi pentru ca nu au votat PSD: O rusine! O nerusinare fara margini!

Deputatul mitraliera Catalin Radulescu a revoltat lumea medicala dupa le-a cerut doctorilor sa dea banii din maririle salariale inapoi, pentru ca nu au votatPSD. O nerusinare fara margini,.

Medicii reactioneaza dupa ce deputatul mitraliera le-a cerut inapoi salariile majorate pentru ca n-au votat cu PSD: Reactia furibunda a unui muribund / Nerusinare fara margini

Deputatul mitraliera Catalin Radulescu a provocat reactii aprinse in randul medicilor si profesorilor, dupa ce, comentand esecul PSD la alegerile de duminica, a spus ca medicii ar trebui sa dea inapoi salariile majorate sau sa plece in strainatate, iar profesorii sa plece si ei la cules de fructe peste hotare. O nerusinare fara margini, Este reactia furibunda a unui muribund, sunt reactiile a doi medici.

Vesti triste de la medici! Din pacate a avut parte de un SFARSIT TRAGIC. Anuntul autoritatilor

Sfarsit tragic pentru un barbat din Galati. Potrivit sursei citate, politistii au constatat ca locomotiva trenului care circula pe ruta Marasesti - Galati, a surprins si accidentat un barbat, de 61 ani,.

Din pacate, anuntul trist a fost facut chiar de Oana Lis! Pana la urma totul s-a confirmat: Da, e vorba de fostul primar Viorel Lis...

Problemele nu se mai termina pentru Viorel Lis si Oana Lis! MIHAI CONSTANTINESCU, DECONECTAT DE LA APARATE! ANASTASIA LAZARIUC A FACUT ANUNTUL GALERIE FOTO) Viorel Lisa fost supus vineri unui.

Muzica populara e in doliu! indragitul interpret iubit de toti romanii a murit: Din pacate, a facut INFARCT...

Cantaretul Daniel Siminic a murit subit, in urma unui infarct. Vestea trista a fost data de cea cu care artistul urma sa lanseze o piesa, Andrada Barsauan.

Anunt bomba facut de Pavel Bartos: Din pacate acum totul se confirma...

Pavel Bartos a dezvaluit ca si-a pierdut tatal in adolescenta, cand avea doar 16 ani.

Acesta a fost finalul: Oana Lis a izbucnit in lacrimi: Din pacate fostul primar Viorel Lis...

Viorel Lis nu se simte deloc bine! Fostul edil inca are problejme de sanatate, chiar daca a fost externat din spital, dupa ce a suferit un atac cerebral. Acesta nu mai este deloc asa cum ne-a obisnuit, ci, mai.

Metro asteapta minim opt oferte pentru operatiunile sale din China

Cel putin opt ofertanti se pregatesc sa depuna oferte pentru un pachet majoritar de actiuni la operatiunile din China ale retailerului german Metro AG, au declarat, pentru Reuters, surse care au dorit sa-si pastreze anonimatul, potrivit Agerpres.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,213 seconds )