Libnet.ro
UNICEF

19:30

Digisport: Fara precedent! Dezastru pentru Simona Halep, in primul set al meciului cu Karolina Pliskova

Hotnews Hotnews,
 Digisport: Fara precedent! Dezastru pentru Simona Halep, in primul set al meciului cu Karolina Pliskova

Simona Halep a avut un start dezastruos de meci in fata Karolinei Pliskova, in intalnirea decisiva pentru calificarea in semifinalele Turneului Campioanelor 2019. Campioana noastra a parut ca nu se regaseste, a gresit mult si nu a avut replica in fata sportivei din Cehia. continuă pe Hotnews

DigiSport: Ce a spus CTP, dupa partida Simona Halep - Elina Svitolina. Motivul pentru care a pierdut sportiva noastra

Simona Halep a pierdut al doilea meci de la Turneul Campioanelor, 5-7, 3-6 cu Elina Svitolina, dupa o partida de tenis de inalt nivel. Campioana en-titre si-a asigurat calificarea in semifinale dupa al doilea succes la rand. Jucatoarea din Ucraina si-a luat astfel revansa dupa doua infrangeri suferite in 2019 in fata romancei.

Simona Halep rateaza calificarea in semifinale la Turneul Campioanelor

Pentru Simona Halep prezenta la Turneul Campioanelor din acest an a luat sfarsit, vineri, dupa ultimul meci din faza grupelor.

Simona Halep - Elina Svitolina |Turneul Campioanelor LIVE VIDEO Digisport online video stream youtube. Simona, amenintata de Svitolina

Simona Halep - Elina Svitolina la Turneul Campioanelor LIVE VIDEO Digisport online video stream youtube este al doilea meci pe care Simona Halep il disputa in Grupa Violet, dupa debutul furtunos contra Biancai Andre.

Simona Halep - Karolina Pliskova LIVE VIDEO Digisport |youtube video online stream |Turneul Campioanelor. Meciul de a fi sau a nu fi in semifinale

Simona Halep - Karolina Pliskova LIVE VIDEO Digisport |youtube video online stream |Turneul Campioanelor este ultimul meci pe care Simona Halep il disputa in Grupa Violet a competitiei de la Shenzhen. Jocul va.

DigiSport: Ai fost facuta de rusine pe teren!. Darren Cahill a criticat-o dur pe Simona Halep, in setul decisiv

Darren Cahill a avut un prim moment foarte tensionat la un on-court coaching pe care Simona Halep l-a cerut in setul decisiv al partidei cu Karolina Pliskova, de la Turneul Campioanelor.

Simona Halep, amintirea victoriei clare de la Wimbledon si cum poate fi scoasa din joc incomoda Elina Svitolina

Amintirile recente sunt bune pentru Simona: a castigat ambele meciuri disputate cu Elina in 2019, ultimul fiind in semifinale la Wimbledon. Desigur, nu va juca statistica in partida de miercuri, insa Halep trebuie sa foloseasca in favoarea ei ascendentul moral. Svitolina este genul de jucatoare greu de batut: se deplaseaza foarte bine in defensiva, speculeaza spatiile si se lupta exemplar pentru fiecare minge. Confruntarea Halep vs Svitolina de la Turneul Campioanelor Grupa Violet) va fi LiveText pe HotNews. ro si in direct pe Digisport 2 de la ora 12:30.

Simona Halep, declaratii despre cea de-a doua confruntare din Turneul Campioanelor: Sper sa nu mai fie atat de lung meciul

Simona Halep joaca, miercuri, cel de-al doilea meci la Turneul Campioanelor. Numarul 6 mondial o intalneste pe Elina Svitolina, dupa ce in prima partida din China a invins-o pe Bianca Andreescu, scor 3-6, 7-6, 6-3. Simona spera ca meciul nu va mai fi la fel de lung ca cel precedent, pentru a nu risca o .

Simona Halep, caracterizata de Gica Hagi: E matura, puternica si are experienta

Antrenorul formatiei Viitorul, Gheorghe Hagi, a urmarit-o pe Simona Halep in primul meci de la Turneul Campioanelor, cu Bianca Andreescu, si a avut numai cuvinte de lauda despre campioana de la Wimbledon. Hagi considera ca Halep este matura, are experienta si este puternica din toate punctele de vedere, fiind o sportiva de nivel mondial.

Simona Halep: Svitolina a fost mai buna, obiectivul este calificarea in semifinale

Simona Halep a pierdut meciul cu Elina Svitolina 5-7, 3-6) dar pastreaza sanse de calificare in penultimul act al Turneului Campioanelor. O victorie cu Karolina Pliskova o poate duce in semifinale pe Simona. Svitolina a fost mai buna, am simtit ca nu pot termina punctele. Obiectivul principal este calificarea in semifinale, am deja 4 ani fara sa ies din grupe , a spus, printre altele, Halep.

Simona Halep, devastata inainte de finalul meciului cu Pliskova. Ai fost facuta de rusine! Ce s-a intamplat

Duelul Simona Halep Karolina Pliskova, vineri. Constanteanca este devastata inainte de finalul meciului. Darren Cahill, prim moment tensionat la un on-court coaching pentru Halep. Ce s-a intamplat? UPDATE: Simona Halep a fost eliminata de Karolina Pliskova de la Turneul Campioanelor, scor 0-6, 6-2, 4-6, dupa un meci cu multe rasturnari de situatie. Romanca a .

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,231 seconds )