Libnet.ro
UNICEF

07:45

DRAMA FARA PRECEDENT in muzica populara! Din pacate, indragita interpreta iubita de milioane de romani A MURIT: A avut probleme cardiace!

B1 B1,
DRAMA FARA PRECEDENT in muzica populara! Din pacate, indragita interpreta iubita de milioane de romani A MURIT: A avut probleme cardiace!

Este din nou doliu in muzica populara! Din nefericire, indragita cantareata Elena Ionescu Cojocaru a murit, la varsta de 68 de ani, in urma unor probleme cardiace. continuă pe B1

iNMORMANTAREA celei mai IUBITE ARTISTE de MUZICA POPULARA din toata Romania. MILIOANE de romani, in lacrimi (IMAGINILE DURERII - GALERIE FOTO)

A fost cea mai indragita si iubita cantareata de muzica populara din Romania. Moartea ei a intristat intreaga tara! LACRIMI AMARE iN SHOWBIZ! RUGACIUNI PENTRU LIDIA BUBLE! RAZVAN SIMION E.

Doliu in muzica populara din Romania - Artistul a murit departe de casa

Artistul de muzica populara Calin Horon a murit la 49 de ani. Un indragit cantaret a murit la 49 de ani, iar rudele si apropiatii il conduc astazi pe ultimul drum. Regretatul artist s-a luptat cu.

DRAMA fara margini in muzica populara! Din pacate, indragita interpreta iubita de milioane de romani A MURIT: A avut probleme CARDIACE!

Lumea muzicii populare este in doliu! Artista Elena Ionescu Cojocaru a murit. SOC MONDEN! BIANCA DRAGUSANU A FOST BATUTA CRUNT! BLONDINA E UMPLUTA DE VANATAI! IMAGINI DE COSMAR GALERIE FOTO) Aceasta.

LACRIMI in MUZICA POPULARA! Marele ARTIST iubit de toata Romania A MURIT dupa ce a facut SEPTICEMIE! MARTURII socante de pe PATUL MORTII

Detalii socante ies la iveala in cazul mortii regretatului artist de muzica populara, Aurelian Preda! iNCA O TRAGEDIE iN MUZICA ROMANEASCA! LACRIMI PENTRU GABRIEL COTABITA! S-A iNTAMPLAT LA PATRU.

TRAGEDIE in muzica POPULARA! A murit marea VOCE a Romaniei! Fanii sunt DEVASTATI! Ciocarlia noastra draga...

Lumea artistica din Romania trece din nou prin momente grele dupa ce un cunoscut interpret de muzica populara a plecat la ceruri.

ALEXANDRU PETRESCU Vom intra intr-o perioada a comunicatiilor fara precedent

Tara noastra va intra intr-o perioada a comunicatiilor fara precedent, odata cu adoptarea tehnologiilor 5G, incepand de anul viitor, a declarat, marti, intr-o conferinta de specialitate, Alexandru Petrescu, ministrul interimar al Comunicatiilor si Societatii Informationale.

CUTREMURATOR! Dana Rogoz a rupt tacerea despre BOALA CUMPLITA care o macina! Din pacate, medicii nu mai pot face nimic pentru ea...

Desi este o femeie cu o cariera impresionanta, Dana Rogoz a dezvaluit ca se lupta cu o boala groaznica! RUGACIUNI PENTRU GABRIEL COTABITA! DIN PACATE A PIERDUT LUPTA! IMAGINI GREU DE PRIVIT GALERIE .

SOC in Romania! Au fost gasiti MORTI! Din pacate, NU au putut fi SALVATI! E o adevarata TRAGEDIE!

Doua persoane din Bacau, sot si sotie, au murit dupa ce au intrat in beciul cu vin si s-au intoxicat cu dioxid de carbon.

DOLIU CUMPLIT! Din pacate, MARELE TENISMEN A MURIT subit!

Alexander Volkov, un celebrultenismen rus, s-a stins din viata, sambata.

DOLIU la Antena 1! A MURIT! Din pacate, este vorba chiar despre EL! Ce TRAGEDIE imensa

Micutzuesteunul dintre cei mai indragiti comedianti din tara noastra. El a trecut prin momente cumplite, dupa ce un bun prieten de-al sau s-a stins din viata.

ştiri de la B1

actualitate, 07:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2209 seconds )