Libnet.ro
UNICEF

19:45

Drama fara precedent in muzica populara! Din pacate indragita interpreta iubita de milioane de romani a murit: A avut probleme cardiace!

B1 B1,
 Drama fara precedent in muzica populara! Din pacate indragita interpreta iubita de milioane de romani a murit: A avut probleme cardiace!

Din pacate, venim cu vesti triste! Cantareata Elena Ionescu Cojocaru s-a stins din viata la 68 de ani. Problemele cardiace si-au spus cuvantul. Artista este acum plansa de multi prieteni, familie, dar nu in. continuă pe B1

DRAMA TOTALA in muzica populara: Adio, Sofia Vicoveanca! Anuntul a iNTRISTAT toata Romania

Sofia Vicoveancaa facut dezvaluiri socante despre viata ei. indragita cantareata de muzica populara a trecut prin perioade extrem de grele.

Dupa MOARTEA Ionelei Prodan, o NOUA DRAMA loveste muzica populara: Da, din pacate e vorba de indragita ELENA MERISOREANU...

Elena Merisoreanu isi ascunde foarte bine varsta de 70 de ani pe care o are, dar o ajuta si operatiile estetice pe care si le-a facut de-a lungul timpului. Artista de muzica populara a fost criticata.

Realitatea cruda pe care Simona Halep o gaseste in Romania. Din pacate, tara ei nu i-a putut oferi asta

Simona Halep a devenit campioana la Wimbledon, turneu desfasurat pe iarba de la Londra, o suprafata care o incomoda in trecut pe sportiva noastra. Considerata o specialista pe zgura, numarul 4 mondial s-a impus de aceasta data pe suprafata care i-a pus cele mai mari probleme de-a lungul timpului. Si asta fara sa se poata .

Romania, in LACRIMI! Din pacate, este vorba despre Nea POPA, din serialul LA BLOC. Ce pierdere IMENSA

Actorul Tudorel Filimon traieste o mare drama! Acesta risca sa ramana fara casa din cauza unei executari silite. Drama artistului a inceput dupa ce a facut un imprumut de 165. 000 lei pe care trebuia.

LACRIMI in showbiz! Adriana Bahmuteanu a PIERDUT LUPTA! Silviu Prigoana e DISTRUS! Din pacate...

Schimbare bomba in showbizul romanesc! Adriana Bahmuteanu a pierdut lupta cu kilogramele in plus, in urma problemelor de sanatate din ultima perioada.

SOC in SHOWBIZ! FINAL DE DRUM pentru MARIA BUZA! DIN PACATE, s-a intamplat...

In ultima vreme, afacerile Mariei Buzanu au mai mers asa bine, iar actrita este nevoita sa renunte la acestea.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 19:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,227 seconds )