Libnet.ro
UNICEF

11:15

Realitatea cruda pe care Simona Halep o gaseste in Romania. Din pacate, tara ei nu i-a putut oferi asta

Playtech Playtech,
Realitatea cruda pe care Simona Halep o gaseste in Romania. Din pacate, tara ei nu i-a putut oferi asta

Simona Halep a devenit campioana la Wimbledon, turneu desfasurat pe iarba de la Londra, o suprafata care o incomoda in trecut pe sportiva noastra. Considerata o specialista pe zgura, numarul 4 mondial s-a impus de aceasta data pe suprafata care i-a pus cele mai mari probleme de-a lungul timpului. Si asta fara sa se poata . continuă pe Playtech

Momentul de poveste de la Wimbledon in care Simona Halep a castigat in fata Serenei Williams - VIDEO

Simona Halep a reusit o victorie fabuloasa in finala turneului de la Wimbledon. Romanca a castigat in doua seturi, cu scorul de 6-2, 6-2, in fata Serenei Williams. Halep a obtinut al doilea sau titlu de.

VIDEO Simona Halep a revenit in Romania dupa ce a castigat turneul de la Wimbledon

Simona Halep a revenit, luni, in tara, dupa ce a castigat pentru prima data in cariera turneul de la Wimbledon. Halep a sosit la aeroportul Otopeni cu o aeronava British Airways si a fost intampinata la scara avionului de ministru Tineretului si Sportului, Bogdan Matei, de presedintele FR Tenis, Ion Tiriac, de fostul tenismen Ilie Nastase, de presdintele COSR, Mihai Covaliu, care i-au oferit buchete de flori.

PRIMELE IMAGINI cu Simona Halep in Romania, dupa triumful de la Wimbledon! Campioana noastra, intampinata pe aeroportul Otopeni de Ion Tiriac (VIDEO)

Simona Halep s-a intors in Romania, dupa triumful de la Wimbledon. Avionul cu campioana noastra a aterizat pe aeroportul Otopeni luni, in jurul orei 17.

Ce vrei? Reactie neasteptata a lui Ion Tiriac in momentul in care Simona Halep a vrut sa-l imbratiseze dupa victoria de la Wimbledon

Simona Halep a obtinut primul ei trofeu la Wimbledon, trecand de o maniera entuziasmanta de Serena Williams, in ultimul act al competitiei.

VIDEO Discurs superb al lui Novak Djokovici despre Romania. Ce a facut sarbul, pe scena, alaturi de Simona Halep

Simona Halep si Novak Djokovici sunt laureatii din acest an, de la Wimbledon, turneu care s-a incheiat duminica la Londra.

Dan Voiculescu, felicitari pentru Simona Halep: A reinvatat Romania sa viseze si sa lupte pana isi implineste visurile

Performanta antologica reusita de Simona Halep a fost salutata intr-un mod special de profesorul Dan Voiculescu. Acesta i-a dedicat reginei de la Wimbledon un articol pe blog, al carui titlu spune totul.

Simona Halep, a cincea jucatoare din istorie in topul castigurilor financiare: La ce suma a ajuns dupa triumful de la Wimbledon

Simona Halep are, in acest moment, 19 trofee WTA si 17 finale pierdute, fiind printre cele mai bune sportive care au activat vreodata in circuitul feminin. Simona Halep a obtinut, la Wimbledon, cel mai prestigios.

Catherine Zeta-Jones, stralucitoare la Wimbledon: ce alte vedete au urmarit din tribune meciul prin care Simona Halep a facut istorie FOTO

Catherine Zeta-Jones s-a numarat printre starurile care au urmarit din tribune evolutia fantastica a Simonei Halep in finala de la Wimbledon.

Simona Halep a adus trofeul istoric in Romania: imi doresc aur la Jocurile Olimpice - VIDEO

Simona Halep, noua regina de la Wimbledon, se intoarce astazi acasa. Cursa care o va aduce in tara va ateriza in doar cateva minute, iar autoritatile ii vor organiza o primire triumfala in Salonul Oficial.

Simona Halep revine luni in Romania

Simona Halep va reveni acasa, luni dupa-amiaza, cu trofeul pe care l-a cucerit la Wimbledon.

ştiri de la Playtech

actualitate, 11:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2232 seconds )