Libnet.ro
UNICEF

11:15

DRAMA in lumea mondena! Din pacate anuntul TRIST a fost facut: Este vorba de indragita interpreta Mirabela Dauer...

B1 B1,
DRAMA in lumea mondena! Din pacate anuntul TRIST a fost facut: Este vorba de indragita interpreta Mirabela Dauer...

Cantareata Mirabela Dauer a povestit ca de cand a devenit cunoscuta s-a confruntat cu dezamagirile cauzate de persoanele pe care le considera apropiate, dar care isi urmareau doar beneficiile. De asemenea,. continuă pe B1

Nu mai putea respira... Anuntul trist a fost facut: Din pacate e vorba de indragita Andreea Marin, Zana Surprizelor...

Andreea Marin a vorbit deschis, pentru prima data, de problemele sale pe sanatate, dar si despre momentul dificil pe care il va trai, fiind nevoita sa fie supusa unei operatii delicate. Ea a vorbit.

DRAMA in lumea mondena! Este vorba de indragita interpreta Mirabela Dauer...

Cantareata Mirabela Dauer a povestit ca de cand a devenit cunoscuta s-a confruntat cu dezamagirile cauzate de persoanele pe care le considera apropiate, dar care isi urmareau doar beneficiile. De asemenea,.

SOC in lumea mondena: Fuego a ajuns la BISERICA! Regrete enorme pentru FANI! Din pacate...(FOTO)

Celebrul cantaret Fuego si-a surprins din nou fanii virtuali cu un mesaj postat pe Facebook. Artistul a postat si o fotografie in care apare in curtea unei biserici. Prin diverse ferestre ale sufletului.

Bomba in lumea mondena! Da, e adevarat: Din pacate, e vorba chiar de indragitul cantaret Smiley...

Smiley a publicat recent o fotografie pe o retea de socializare care a starnit numeroase reactii din partea fanilor lui. Poza era insotita de un mesaj, cateva versuri din noua lui melodie.

O alta drama in familia Ionelei Prodan: Din pacate de data aceasta e vorba de iubitul regretatei artiste de muzica populara...

Disparitia Ionelei Prodan a fost un moment extrem de dificil pentru familia artistei. Fiica artistei incearca sa se mentina ocupata pentru a nu se gandi la aceasta tragedie, sperand ca va trece peste,.

Suferinta s-a sfarsit... Oana Lis a facut anuntul in lacrimi: Da, din pacate e vorba de fostul primar Viorel Lis...

Oana Lis si Viorel Lis sunt pusi in dificultate de problemele care tot apar in viata lor. Dupa ce Viorel a fost operat si a fost internat o perioada lunga de timp in spital, problemele nu s-au terminat. El.

S-a intamplat... Gata, a fost finalul: Oana Lis, in hohote de plans: Din pacate fostul primar Viorel Lis...

Oana si Viorel Lis trec prin clipe grele, din cauza problemelor de sanatate care il chinuie pe fostul primar al Capitalei. Dupa ce a suferit un atac cerebral si a stat in spital o perioada lunga de timp,.

Vesti soc de la Exatlon Romania: Din pacate s-a retras din competitie... Explicatia e socanta...

Whats UP a dezvaluit care a fost motivul care l-a facut sa plece de la Exatlon, in cadrul emisiunii Fan Arena. Decizia lui a fost legata de sotia lui, de care ii era atat de mult dor incat nu a putut.

Ce anunt a facut Reghecampf imediat ce Anamaria a ajuns de urgenta la spital! Din pacate, e adevarat!

Ce anunt a facut Reghecampf imediat ce Anamaria a ajuns de urgenta la spital! Sotiei lui i s-a facut rau pe strada si a fost nevoie de interventia medicilor. Citeste mai mult.

Soc total in showbiz: Din pacate este vorba de Mara Banica... Sansele de supravietuire in urma accidentului sunt de 1%...

Mara Banica a fost implicata intr-un accident rutier, in urma caruia era foarte aproape sa isi piarda viata. Totul s-a intamplat in 2003, iar vedeta nu a fost salvata de medicii, care nu au ajuns.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 11:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2193 seconds )