Libnet.ro
UNICEF

22:15

DRAMA in MUZICA POPULARA! Este vorba despre BENONE SINULESCU! Fanii sunt in lacrimi! Anuntul trist a fost facut...

B1 B1,
DRAMA in MUZICA POPULARA! Este vorba despre BENONE SINULESCU! Fanii sunt in lacrimi! Anuntul trist a fost facut...

Marele cantaret Benone Sinulescu a declarat in urma cu cateva luni ca va pregati unul dintre cele mai mari proiecte ale carierei sale, relateaza Stirescu. continuă pe B1

Declaratii soc ale Andreei Marin! Da, este vorba despre fiica sa si a lui Stefan Banica Jr! Toata lumea a ramas MASCA

Andreea Marin a vorbit pentru prima data despre reltia pe care o are cu fiica sa, Violeta! Prezentatoarea TV o creste pe Violeta singura, dupa divortul de Stefan Banica Jr. Asa ca de multe ori vedeta.

Vestea tocmai a fost CONFIRMATA! Din pacate, da, este vorba despre MIHAI CONSTANTINESCU

Mihai Constantinescu se afla in continuare in spital. Surse medicale au declarat ca starea de sanatate a lui Mihai Constantinescu este la fel, stationara,nefiind inregistrata nicio evolutie in acest.

Marele anunt a fost facut! Da, este vorba despre una dintre cele mai CELEBRE cantarete din Romania! Uite IMAGINILE (FOTO)

Bucurie mare in familia Giuliei Anghelescu si a lui Vlad Huidu! Acestiaau devenit parinti spirituali pentru niste buni prieteni! iI BAGA PE TOTI iN BOALA! ANDREEA MANTEA, COMPLET.

Doliu in muzica populara: Din pacate, indragita cantareata care era iubita de intreaga Romanie a murit...

Lumea populara este in doliu, dupa moartea cantaretei Elena Ionescu Cojocaru. Aceasta avea probleme cardiace de multi ani.

S-a SINUCIS! LACRIMI AMARE in MUZICA POPULARA! Si-a pregatit SFARSITUL

Mariana Ionescu Capitanescu nu a avut mereu o viata usoara. Din contra, indragita interpretade muzica populara a avut o copilarie extrem de grea, marcata de lipsuri, dar si de evenimente mai putin.

SCANDAL MONSTRU in muzica populara: Amantul-POLITICIAN al unei cunoscute artiste A POSTAT pe net filmuletele de amor! (FOTO)

Scandal monstru in muzica populara romaneasca! O indragita interpreta a trecut prin momente de cosmar dupa ce a cazut in ispita, iar amantul cunoscut politician a santajat-o cu o filmare. Din.

TRAGEDIE fara margini in muzica populara romaneasca! Saveta Bogdan a pierdut deja prea mult sange! Curgea ca la chiuveta

Cunoscuta interpreta de muzica populara Saveta Bogdan a trecut prin clipe de groaza! Aceasta s-a taiat la mana si a ajuns de urgenta la spital.

Doliu teribil in muzica populara: Artistul iubit de milioane de romani a murit! Din pacate, acesta a facut INFARCT

Cantaretul de muzica populara Daniel Siminic a murit subit, in urma unui infarct. Anuntul mortii i-a socat pe colegii de breasla, mai ales ca nu se stia ca el sa fi suferit din cauza problemelor.

Doamne, ce DRAMA! Anca Serea este RAVASITA! Sotul ei A MURIT

Anca Serea este foarte fericita alaturi de cantaretul Adrian Sina, cu care a format o familie frumoasa. Cei doi au impreuna o familie numeroasa. Doi dintre acestia, David si Sarah sunt copiii pe care i-a .

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 22:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2314 seconds )