Libnet.ro
UNICEF

14:15

Marele anunt a fost facut! Da, este vorba despre una dintre cele mai CELEBRE cantarete din Romania! Uite IMAGINILE (FOTO)

B1 B1,
Marele anunt a fost facut! Da, este vorba despre una dintre cele mai CELEBRE cantarete din Romania! Uite IMAGINILE (FOTO)

Bucurie mare in familia Giuliei Anghelescu si a lui Vlad Huidu! Acestiaau devenit parinti spirituali pentru niste buni prieteni! iI BAGA PE TOTI iN BOALA! ANDREEA MANTEA, COMPLET. continuă pe B1

DRAMA in MUZICA POPULARA! Este vorba despre BENONE SINULESCU! Fanii sunt in lacrimi! Anuntul trist a fost facut...

Marele cantaret Benone Sinulescu a declarat in urma cu cateva luni ca va pregati unul dintre cele mai mari proiecte ale carierei sale, relateaza Stirescu.

Vestea tocmai a fost CONFIRMATA! Din pacate, da, este vorba despre MIHAI CONSTANTINESCU

Mihai Constantinescu se afla in continuare in spital. Surse medicale au declarat ca starea de sanatate a lui Mihai Constantinescu este la fel, stationara,nefiind inregistrata nicio evolutie in acest.

Declaratii soc ale Andreei Marin! Da, este vorba despre fiica sa si a lui Stefan Banica Jr! Toata lumea a ramas MASCA

Andreea Marin a vorbit pentru prima data despre reltia pe care o are cu fiica sa, Violeta! Prezentatoarea TV o creste pe Violeta singura, dupa divortul de Stefan Banica Jr. Asa ca de multe ori vedeta.

SOC in Romania! A fost iNJUNGHIAT in PUSCARIE! Medicii au facut ANUNTUL! Da, este vorba chiar despre EL

Alerta la Deva! Un sef de schimb de la Penitenciarul Deva a fost atacat miercuri cu o foarfeca de catre un detinut, victima suferind trei intepaturi in partea stanga, intercostal si fiind transportata la.

Anuntul trist tocmai a fost facut: Din pacate este vorba de indragitul cantaret Stefan Banica Jr...

Firma detinuta de Stefan Banica Jr. , Mabel Concert SRL, prin care acesta isi desfasoara activitatile din domeniul artistic, inregistreaza datorii uriase la stat.

BOALA l-a pus la pamant! ANUNTUL TRIST despre milionarul Cristian Tantareanu a fost facut: De aici, la Bellu

In 2018, excentricul milionar soca lumea atunci cand anunta ca boala grea de care a suferit in trecut a recidivat. Dupa cateva zile, Cristian Tantareanu a spus ca totul a fost o gluma, iar.

Oana Roman, UMILITA TOTAL! Totul a fost facut public! Atunci cand iti iei teapa

Oana Roman a postat un mesaj pe pagina ei de socializare, dupa ce a facut o comanda online! Vedeta se considera inselata, pentru ca produsul comandat este de o calitate indoielnica! NE-A PARASIT SI.

Viorel Lis a cedat: Din pacate, anuntul trist a fost facut, in lacrimi, chiar de sotia sa, Oana Lis...

Viorel Lis nu inceteaza sa uimeasca lumea mondena. Aceasta estefotogafia in care apare fostul primar al Captalei, care a facut furori pe internet.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 14:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2181 seconds )