Libnet.ro
UNICEF

19:45

Drama prin care trece un CELEBRU cantaret! Fiul lui are o forma de paralizie cerebrala. Nu are destui bani pentru operatie...(FOTO)

B1 B1,
Drama prin care trece un CELEBRU cantaret! Fiul lui are o forma de paralizie cerebrala. Nu are destui bani pentru operatie...(FOTO)

Cantaretul Kamara a decis sa puna o pauza carierei sale muzicale si sa participe la emisiunea Ferma, de la Pro TV. Acesta vrea sa castige marele premiu pentru fiul sau, care este bolnav si are nevoie sa. continuă pe B1

Digi24 Ritualul barbar prin care El Chapo si elimina rivalii. Fostul bodyguard al baronului drogurilor a povestit tot

Joaquin El Chapo Guzman, cunoscutul baron al drogurilor din Mexic, si-a torturat personal si ucis rivalii, a declarat fostul sau bodyguard, la procesul care are loc in New York.

ANAF a demarat operatiunea Iceberg prin care verifica marile companii din Romania

Agentia Nationala de Administrare Fiscala ANAF) a demarat operatiunea Iceberg, care reprezinta o actiune de verificare fiscala a celor mai mari companii, acoperind toate domeniile de activitate economica.

ANAF a demarat operatiunea Iceberg, prin care va verifica marile companii din tara

Companiile mari din Romania vor fi verificate in 2019 de inspectorii Agentiei Nationale de Administrare Fiscala ANAF) in cadrul operatiunii Iceberg, care va acoperi toate domeniile de activitate economica.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 19:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2166 seconds )