Libnet.ro
UNICEF

23:00

Drama romanului care fost SOFERUL lui Donald Trump: De ce a ajuns la PUSCARIE si risca sa fie deportat!

B1 B1,
Drama romanului care fost SOFERUL lui Donald Trump: De ce a ajuns la PUSCARIE si risca sa fie deportat!

Un roman de 38 de ani care a lucrat ca sofer pentru familia presedintelui american Donald Trump, este arestat de 8 luni de catre autoritatile de imigrare din Statele Unite. Anchetatorii au descoperit ca Zoltan. continuă pe B1

Povestea romanului care a fost soferul familiei Trump, dar este arestat de 8 luni in SUA si urmeaza sa fie deportat

Cand copii lui Donald Trump sau membri ai echipei de campanie soseau in sudul Floridei in 2016, in timpul campaniei electorale, ei erau adesea intampinati la aeroport de Zoltan Tamas intr-un Cadillac Escalade negru. Fiind membru de baza al echipei de securitate la de la clubul de golf Trump National din orasul Jupiter, Tamas avea permis de port arma. El a cumparat o casa, si-a platit taxele si nu a incalcat legea niciodata din 2011, de cand a emigrat legal din Romania in SUA, si pana acum, scrie New York Times.

Un roman condamnat in Romania, a reusit sa fie soferul familiei Trump. Barbatul a fost acum arestat in Statele Unite

Situatie surprinzatoare pentru un roman care a fost condamnat la inchisoare in Romania. Zoltan Tamas, in varsta de 38 de ani, a lucrat ca sofer pentru familia presedintelui american Donald Trump, insa a.

Povestea unui roman care a lucrat pentru Trump: a ajuns la inchisoare dupa ce a aplicat pentru cetatenie si nu si-a mai vazut familia de opt luni

Un roman care a lucrat ca sofer si paznic la unul dintre cluburile lui Donald Trump, a fost retinut in baza masurilor care ii vizeaza pe imigranti, una dintre prioritatile pe agenda presedintelui american. Desi indeplineste toate cerintele pentru a deveni cetatean american, Zoltan Tamas risca sa fie deportat din pricina unei acuzatii de frauda pe care ar fi savarsit-o in urma cu mai multi ani in Romania, scrie The New York Times.

Donald Trump ameninta ca va inchide frontiera SUA cu Mexic saptamana viitoare

Presedintele american Donald Trump a amenintat, vineri, ca va inchide frontiera Statelor Unite cu Mexic saptamana viitoare, daca Mexicul nu opreste imediat orice imigratie ilegala din regiune inspre SUA, relateaza Reuters.

Video Donald Trump: ,,Farsa ruseasca e in sfarsit moarta

La primul sau discurs de la publicarea raportului lui Mueller, Donald Trump si-a criticat oponentii politici si a sustinut din nou ca raportul lui Mueller este ,,o exonerare totala, transmite BBC.

Canuta, om sucit: ziua in care Caragiale pare sa fi ajuns la Londra. Theresa May, umilita inca o data in Parlament

Britanicii exaspereaza intreaga Uniune Europeana: Theresa May alaturi de parlamentarii conservatori spun ca sunt gata de Brexit, ca vor sa plece din spatul comunitar, dar nu reusesc sa treaca de Parlament nici macar partial acordul negociat de sefa guvernului de la Londra in vederea Brexit. Pentru a treia oara, deputatii britanici par ca [] .

ştiri de la B1

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1947 seconds )