Libnet.ro
UNICEF

00:07

Drama in showbiz! Anuntul trist a fost facut: Din pacate este vorba de indragita cantareata Mirabela Dauer...

B1 B1,
Drama in showbiz! Anuntul trist a fost facut: Din pacate este vorba de indragita cantareata Mirabela Dauer...

Mirabela Dauer a marturisit ca si ea, ca toti oamenii, a fost dezamagita in viata de persoane apropiate, care se dadeau prietene, dar isi urmareau doar beneficiile. De asemenea, artista a recunoscut ca. continuă pe B1

Anuntul trist a fost facut: Din pacate este vorba de indragitul cantaret Stefan Banica Jr...

Stefan Banica Jr. nu se mai imbogateste din muzica, potrivit cifrelor inregistrate de firma sa Mabel Concert SRL, prin care-si desfasoara activitatea artistica, la Ministerul de Finante. De-a.

SOC in lumea mondena! Anuntul TRIST a fost facut: Din pacate este vorba de celebrul chef Catalin Scarlatescu

Angie Moisescu, cunoscuta si ca Bad Angie, concurenta favorita a lui Catalin Scarlatescu, si-a ingrijorat fanii cu o postare de pe o retea de socializare. Aceasta a publicat o poza in care se vede ca a.

Oana Lis, in hohote de plans... Anuntul trist a fost facut: Da, din pacate este vorba de fostul primar Viorel Lis...

Viorel Lis are probleme de sanatate tot mai grave, fostului primar al Bucurestiului fiindu-i foarte greu sa articuleze cuvintele si merge greoi. Lis a stat cateva saptamani in spital, dupa ce a suferit un.

Din pacate e adevarat... Anuntul trist a fost facut: Este vorba de cel mai iubit concurent de la Exatlon...

Fanii lui Ionut de la Exalton asteptau cu sufletul la gura cununia religioasa a acestuia, cu Nella, insa, lucrurile nu sunt tocmai cum credeau toti. Potrivit unui mesaj facut public pe retelele de.

Este vorba de cinci, sase operatii... Din pacate, anuntul trist a fost facut: Este vorba de indragita vedeta Andreea Marin...

In urma cu cateva luni, Andreea Marin a participat la un eveniment dedicat femeilor bolnave de cancer. Acolo, Andreea a intalnit-o pe una dintre victimele acestei boli grave. Cum vedeta a mers cu o peruca pe .

E ca si mort... Anuntul trist a fost facut chiar de Oana Lis: Din pacate e vorba de fostul primar Viorel Lis...

Oana Lis se comporta de parca sotul ei, Viorel Lis, nu ar exista desi a promis ca-i va fi alaturi sotului sau la bine si la rau. Conform celor mai noi informatii aparute in lumea mondena, sotia lui.

Ce DRAMA... Toti fanii au izbucnit in lacrimi: Da, din pacate este vorba de indragitul artist Fuego...

Paul Surugiu, cunoscut drept Fuego, a povestit ca nu e fericit de tot ce a mostenit de la familia sa, specificand ca sufera de aceleasi probleme de sanatate ca regretatul sau tata. Din pacate il.

Ramas bun Viorel... Din pacate e adevarat, Oana Lis tocmai a facut anuntul trist: Fostul primar Viorel Lis...

Oana Lis a dezvaluit ca in trecut a suferit atat de mult si a fost atat de complexata din cauza kilogramelor in plus, incat s-a gandit sa-si puna capat zilelor. in primul rand aveam momente cand.

Oana Lis tocmai a facut anuntul dureros... Din pacate s-a confirmat: Da, este vorba de fostul primar Viorel Lis...

In urma cu sase ani, Oana si Viorel Lis au primit, din partea unui fan, un cadou macabru: o cruce realizata de un mester popular din Sapanta. Crucea inca o mai avem, acum este in boxa. O voia un strai.

Aproape a murit... Drama momentului la Exatlon 2: S-a aruncat in apa, dar din pacate...

Naomi, o concurenta a Razboinicilor de la Exatlon 2, a fost la un pas sa se inece in cadrul competitiilor. Concurand impotriva lui Lili Sandu, in momentul in care trebuia sa traga o funie care o arunca.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,228 seconds )