Libnet.ro
UNICEF

11:30

DRAMA TOTALA in lumea mondena! Din pacate, ANUNTUL TRIST a fost facut: E vorba de indragita interpreta Mirabela Dauer...

B1 B1,
DRAMA TOTALA in lumea mondena! Din pacate, ANUNTUL TRIST a fost facut: E vorba de indragita interpreta Mirabela Dauer...

Cantareata Mirabela Dauer s-a plans ca a fost dezamagita de mai multe persoane, care au pretins ca-i sunt prietene dar, de fapt, erau doar interesate sa obtina diverse beneficii. Cred ca m-am. continuă pe B1

DRAMA TOTALA in lumea mondena! Din pacate,e vorba de indragita interpreta Mirabela Dauer...

Cantareata Mirabela Dauer s-a plans ca a fost dezamagita de mai multe persoane, care au pretins ca-i sunt prietene dar, de fapt, erau doar interesate sa obtina diverse beneficii. Cred ca m-am.

DRAMA in showbiz... Da, din pacate a murit: , in DOLIU...

Si-a stapanit cu greu lacrimile, in timpul emisiunii, in momentul in care a aflat ca domnul Nicu a murit. Reporterul show-ului, Florin, a stat de vorba cu doamna Elena, care i-a fost alaturi.

DRAMA totala in muzica! GABRIEL COTABITA a trecut prin chinul lui BUSU! Romania, in stare de soc

Stirea ca Florin Busuioc a facut stop cardiac la sfarsitul unui spectacol sustinut la Craiova a socat Romania. Din pacate mai multi artiscti s-au condruntat in udltimul timp cu bolile cardiace grave. Este.

Ramas bun Viorel... anuntul trist a fost facut chiar de OANA LIS: Din pacate fostul primar VIOREL LIS...

Oana Lis a dezvaluit ca in trecut a suferit atat de mult si a fost atat de complexata din cauza kilogramelor in plus, incat s-a gandit sa-si puna capat zilelor. in primul rand aveam momente cand.

DRAMA in lumea manelelor: Ramas bun FLORIN SALAM! Fanii sunt in lacrimi! Din pacate...

Celebrul manelist Florin Salam este amenintat din nou, ca va fi eliminat de pe lista cantaretilor de la nunti. De aceasta data un clan din Tandareni au lansat vorbe grele la adresa manelistului.

Soc in lumea mondena! BIANCA DRAGUSANU a cedat! Stresul si-a spus cuvantul! Din pacate a pierdut lupta...

Bianca Dragusanu a pierdut lupta in cadrul competitiei Asia Expres, vedeta fiind eliminata recent din concurs. Blondina a facut fata cu greu regulilor dure din competitie. S-a infometat si a mers prin ploi.

SOC in lumea mondena! BIANCA DRAGUSANU A CEDAT! Stresul si-a spus cuvantul! Din pacate a pierdut lupta...

Bianca Dragusanu a pierdut lupta in cadrul competitiei Asia Expres, vedeta fiind eliminata recent din concurs. Blondina a facut fata cu greu regulilor dure din competitie. S-a infometat si a mers prin ploi.

DRAMA in Televiziune! CARMEN HARRA a dat vestea TRISTA: Din pacate nu va supravietui

Cunoscuta clarvazatoare Carmen Harra face previziuni dezastruase pentru finalul anului 2018. Anul 2018 e mult mai linistit decat 2017. Vor fi doua sau trei persoane foarte importante care vor disparea din.

E DRAMA momentului... Da, e vorba de sinucidere: Din pacate OANA LIS, sotia fostului primar VIOREL LIS...

Problemele de sanatate ale lui Viorel Lis au doborat-o pe Oana, care a recunoscut ca i-au trecut prin cap, de multe ori, ganduri necurate. Oana a recunoscut la Antena Stars ca au existat multe momente in care.

DRAMA totala in muzica! GABRIEL COTABITA a facut infarct la fel ca BUSU! Romania, in stare de soc

Au trecut mai bine de trei ani de cand Gabriel Cotabita a vazut moartea cu ochii. Pe 8 mai 2015, artistul a fost gasit in stop-cardiorespirator, intr-o sala de fitness din Capitala. Cantaretul si-a.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2376 seconds )