Libnet.ro
UNICEF

07:15

Fata de 11 ani salvata in ultimul moment din mainile unui violator. Ce a patit agresorul

Adevărul Adevărul,
Fata de 11 ani salvata in ultimul moment din mainile unui violator. Ce a patit agresorul

O fetita de 11 ani care locuieste in municipiul Suceava a fost luata cu forta de pe strada si bagata in garajul unei case aflate in constructie. Agresorul, un barbat din comuna Calafindesti, a dezbracat-o si intentiona sa o violeze, insa din fericire a fost oprit de doi barbati care treceau prin zona. continuă pe Adevărul

Cum canta fiica de 11 ani a lui Jennifer Lopez. Ii calca pe urme mamei sale?

Se pare ca fiica in varsta de doar 11 ani a lui Jennifer Lopez ii calca pe urme celebrei sale mame. Mai exact, micuta Emme Maribel Muniz canta extrem de frumos si pare ca va avea un viitor stralucit in muzica! .

Drama unei adolescente de 11 ani. Motivul pentru care este obligata sa aduca pe lume copilul celui care a abuzat-o

Momente cumplite pentru o adolescenta de 11 ani. Copila a ramas insarcinata in urma unui viol. Barbatul care a abuzat-o este un tanarde 26 de ani. Copilei din statul american, Ohio, ii este.

Femeia s-a dus in dormitorul copilului de 11 ani, s-a intins langa el si a inceput sa il mangaie. I-a cerut apoi sa faca dragoste cu ea. Baiatul i-a soptit ceva la ureche, dar partida a continuat(FOTO)

La 44 de ani, femeia a ravnit la copilul de 11 ani, un prieten al fiului sau. Nu a oprit-o nimic. Nici varsta copilului si nici legatura stransa pe care acesta o avea cu baiatul ei. Su Hyon Dillon s-a.

Doua tragedii cumplite, evitate in ultimul moment

Doua tragedii au fost evitate in ultima clipa. Un tanar sucevean a carui masina a luat foc in trafic a fost salvat de interventia prompta a soferilor care au vazut flacarile ce se extindeau cu.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 07:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2103 seconds )