Libnet.ro
UNICEF

15:30

DRAMA unei familii: 4 frati au murit dupa ce un tren a izbit din plin o masina in Bistrita-Nasaud. Singura supravietuitoare se zbate intre viata si moarte (VIDEO)

B1 B1,
DRAMA unei familii: 4 frati au murit dupa ce un tren a izbit din plin o masina in Bistrita-Nasaud. Singura supravietuitoare se zbate intre viata si moarte (VIDEO)

Update 2:Autoritatile au anuntat ca inca o victima a decedat din cauza starii sale extrem de grave. Singura in viata este acum una dintre fete, care se zbate intre viata si moarte. continuă pe B1

DRAMA unei familii: 3 morti si 2 raniti GRAV, dupa ce un tren a izbit din plin o masina in Bistrita-Nasaud. Toti pasagerii erau frati (VIDEO)

Update: Aparent, cele cinci persoane care se aflau in masina erau frati, proveniti dintr-o familie numeroasa. La volan se afla o tanara de doar 19 ani care a decedat pe loc. Aceasta detinea permis de .

Un BARBAT a MURIT dupa ce si-a facut un TATUAJ! Decizia FATALA care i-a adus SFARSITUL! Ce nu avea voie sa faca (FOTO)

Un barbat de 31 de ani a contacat o bacterie care se hranea cu piele si tesut, in urma caruia a suferit o infectie. Se pare ca el a mers sa inoate in Golful Mexic la cinci zile dupa ce si-a f.

O femeie a murit, dupa ce a fost lovita de un autoturism. Declaratia socanta a soferului

O femeie si-a pierdut viata dupa ce un autoturism a lovit-o pe Drumul National 29B, aproape de Dorohoi, judetul Botosani, potrivit stirileprotv. ro. Soferul, in varsta de 27 de ani, spune ca, din.

Doliu in lumea showbiz-ului! Un vestit prezentator a murit dupa lupta cu o boala nemiloasa (VIDEO)

Prezentatorul britanic John Noakes a murit duminica dimineata la varsta de 83 de ani, potrivit The Guardian. Noakes era vestit pentru emisiunea pentru copii de pe BBC, numita Blue.

Tristete la o gradina zoologica din SUA: Girafa Ernie a murit dupa ce a devenit extrem de agresiva si s-a ranit grav

O girafa tanara adusa la Gradina Zoologica Lehigh Valley din statul american Pennsylvania a murit din cauza unor leziuni suferite la nivelul gatului dupa ce a devenit extrem de agresiva in.

ştiri din Auto

ştiri de la B1

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2074 seconds )