Libnet.ro
UNICEF

00:07

DRAMA unei familii: 3 morti si 2 raniti GRAV, dupa ce un tren a izbit din plin o masina in Bistrita-Nasaud. Toti pasagerii erau frati (VIDEO)

B1 B1,
DRAMA unei familii: 3 morti si 2 raniti GRAV, dupa ce un tren a izbit din plin o masina in Bistrita-Nasaud. Toti pasagerii erau frati (VIDEO)

Update: Aparent, cele cinci persoane care se aflau in masina erau frati, proveniti dintr-o familie numeroasa. La volan se afla o tanara de doar 19 ani care a decedat pe loc. Aceasta detinea permis de . continuă pe B1

Bistrita: Trei morti si doi raniti grav, dupa ce masina in care se aflau a fost lovita de un tren

Trei persoane au murit si alte doua au fost ranite grav, joi dupa-amiaza, dupa ce masina in care se aflau a fost lovita de un tren, in municipiul Bistrita, relateaza News. ro.

DRAMA unei familii: 4 frati au murit dupa ce un tren a izbit din plin o masina in Bistrita-Nasaud. Singura supravietuitoare se zbate intre viata si moarte (VIDEO)

Update 2:Autoritatile au anuntat ca inca o victima a decedat din cauza starii sale extrem de grave. Singura in viata este acum una dintre fete, care se zbate intre viata si moarte.

Trei morti si doi raniti grav dupa ce o masina a fost lovita de tren in judetul Bistrita

O tragedie a avut loc acum putin timp la trecerea de cale ferata din Heidenfeld. O masina a fost lovita de tren. Cinci persoane, printre care si tineri, sunt incarcerate. Trei dintre pasagerii masinii au.

ştiri din Auto

ştiri de la B1

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2378 seconds )