Libnet.ro
UNICEF

11:31

Drama unei prezentatoare TV din Romania. Nu mai poate avea copii dupa ce a nascut in pandemie

Playtech Playtech,
Drama unei prezentatoare TV din Romania. Nu mai poate avea copii dupa ce a nascut in pandemie

Diana Bart este cunoscuta publicului larg, acesta fiind prezentatoare de stiri, de mai multi ani la postul de televiziune Prima TV. Aceasta a nascut recent o fetita. Diana Bart are doua fetite, pe Maira si pe Armina, iar doctorii i-au dat un verdict dur cu privire la o alta potentiala sarcina. Drama unei prezentatoare TV . continuă pe Playtech

Vedeta TV din Romania, miracol inainte de Craciun. Este insarcinata, totul a fost tinut secret pana azi

O vedeta TV din Romania a simtit pe pielea sa minunea Craciunului: a ramas insarcinata dupa o lunga asteptare. Cat de nerabdatori suntem sa te cunoastem! Cat de mult te-am asteptat! Miracol inainte de Craciun. Vedeta TV a ramas insarcinata Laura Andreica, prezentatoare de stiri Antena Stars, a anuntat pe contul sau de socializare ca .

Asociatia Municipiilor din Romania are presedinte buzoian

Constantin Toma, primarul municipiului Buzau, a luat locul primarului din Oradea, devenind astfel presedintele Asociatiei Municipiilor din Romania. Edilul Buzaului a fost ales saptamana trecuta si a anuntat pe Facebook ce sarcini va avea si ce reprezinta aceasta alegere pentru domnia sa.

Top cele mai sarace orase din Romania. in ce suferinta traiesc oamenii de aici

Care sunt cele mai sarace orase din Romania, unde angajatii se afla aproape de limita supravietuirii, din cauza faptului ca sunt cel mai prost platiti din tara. Care sunt cele mai sarace orase din Romania Potrivit unui studiu anual, realizat de GfK privind puterea de cumparare in Europa, venitul net anual care este disponibil pe .

Sectorul 4 al Capitalei a primit titlul de cel mai bun proiect smart city din Romania. Primarul Daniel Baluta continua lucrarile de modernizare

Sectorul 4 al Capitalei a fost desemnat pentru al doilea an consecutivcel mai bun proiect smart city din Romania, in cadrulevenimentuluiSmart City Industry Awards,organizat duminica.

Vedeta din Romania, data afara din casa de iubitul milionar. O acuza ca face amor pe bani cu altii

Jasmine, dansatoarea de muzica orientala, a fost surprinsa de catre paparazzi Impact. ro, dupa ce fostul ei iubit milionar a dat-o afara din casa, pentru ca l-ar fi inselat cu cel mai bun prieten al lui. Vedeta din Romania, data afara din casa de iubitul milionar Barbatul a acuzat-o pe celebra dansatoare ca intretine relatii sexuale .

EXCLUSIV Cantareata din Romania care a ajuns la sapa de lemn. Si-a dat in judecata fostul sot

Ieri se scalda in lux, azi este in faliment! Regina R& B, Cristina Spatar 47 de ani), este la pamant cu banii. Pandemia de coronavirus i-a bagat in faliment si ultima afacere din care solista spera sa mai scoata bani macar pentru plata chiriei. Nu mai merge, inca de la inceputul pandemiei am inchis afacerea.

Covid-19 darama inca o vedeta din Romania. A ajuns de urgenta la spital, iar starea lui este critica (exclusiv)

In ultima perioada, din ce in ce mai multe vedete cad rapuse de COVID-19. Ultimavictima a virusului este unul din cei mai indragiti impresari din muzica romaneasca. Este vorba de celebrul impresar Lucian Ionescu, internat de urgenta la Spitalul Clinic Dr. Cantacuzino, din Bucuresti. Lucian Ionescu, impresarul artistilor romani, in stare grava Celebrul impresar .

ANCOM: De la 1 ianuarie, operatorii din Romania nu mai au obligatia sa ofere roaming la tarife nationale in Marea Britanie

Incepand cu data de 1 ianuarie 2021 reglementarile europene privind Roam like at home RLAH) nu mai sunt obligatorii pe teritoriul Regatului Unit al Marii Britanii si Irlandei de Nord inclusiv Gibraltar), ca urmare a incheierii perioadei de tranzitie dupa retragerea acestei tari din Uniunea Europeana.

Controversata reclama a lui Fuego pentru Pepsi. De ce s-a revoltat publicul din Romania pe Facebook

In perioada Sarbatorilor de iarna majoritatea companiilor mari isi fac reclama la produsele de sezon. in cazul de fata vorbim de noua campanie de iarna a gigantului Pepsi. Numai ca ineditul acestei noi campanii, in Romania, a starnit reactii pe retelele de socializare, la aparitia lui Fuego intr-unul din aceste clipuri. Unele ironice, altele rautacioasse, .

Ciolos: Am o nemultumire privind prezenta lui Sorin Cimpeanu in Guvern Felul in care a actionat politic si profesional, departe de a fi o referinta pentru educatia din Romania

Copresedintele USR-PLUS Dacian Ciolos a transmis, miercuri, pe Facebook, ca, la fel ca o mare parte a societatii civile si precum multi colegi de-ai sai, are o nemultumire cu privire la prezenta lui Sorin Cimpeanu in Guvern. El spune ca felul in care Sorin Cimpeanu a actionat politic si profesional in ultimii ani este departe de ceea ce ar trebui sa fie un parcurs politic decent si o referinta pentru educatia din Romania.

ştiri de la Playtech

actualitate, 11:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2109 seconds )