Libnet.ro
UNICEF

16:15

Dr. Dre si sotia lui divorteaza dupa 24 de ani de casnicie

Hotnews Hotnews,
 Dr. Dre si sotia lui divorteaza dupa 24 de ani de casnicie

Artistul american Dr. Dre si sotia lui, Nicole Young, divorteaza dupa un mariaj de 24 de ani. Nicole Young este cea care a depus actele de divort, dupa numeroase probleme ale artistului cu bautura, potrivit Mediafax. continuă pe Hotnews

FOTO Cornel Ilie si sotia lui divorteaza dupa cinci ani de casnicie. Mesajul solistului: Exista dragoste dupa iubire

Solistul trupei Vunk,Cornel Ilie, in varsta de 43 de ani, a anuntat pe pagina sa de Facebook ca divorteaza de sotia lui, Eliza Ilie, dupa cinci ani de casnicie.

Dinastiile primarilor de la tara. Edilii care au renuntat la mandate, dupa 24 de ani, pentru a-si lasa copiii sa candideze

Doi primari de la tara, din judetul Botosani, sunt la un pas de a intemeia o dinastie in administratia locala. Dupa ce au stat in functie mai bine de 24 ani, ei au renuntat la candidaturi in favoarea copiilor lor. Fiii acestora au mari sanse de a ajunge primari in locul parintilor, la alegerile din 27 septembrie.

, decizie radicala dupa 15 ani: Am plans ca un copil! Fanii nici nu il mai recunosc acum

S-a aratat extrem de vulnerabil in fata celor care-l apreciaza in mediul online. Ce decizie importanta a luat acesta si de ce a inceput sa planga atunci cand a vazut totul? Fanii abia l-au recunoscut, iar problemele au inceput abia acasa. Niciodata nu l-ai mai vazut asa! : Am plans ca un .

ştiri din Showbiz

ştiri de la Hotnews

actualitate, 16:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,228 seconds )