Libnet.ro
UNICEF

16:45

, decizie radicala dupa 15 ani: Am plans ca un copil! Fanii nici nu il mai recunosc acum

Playtech Playtech,
, decizie radicala dupa 15 ani: Am plans ca un copil! Fanii nici nu il mai recunosc acum

S-a aratat extrem de vulnerabil in fata celor care-l apreciaza in mediul online. Ce decizie importanta a luat acesta si de ce a inceput sa planga atunci cand a vazut totul? Fanii abia l-au recunoscut, iar problemele au inceput abia acasa. Niciodata nu l-ai mai vazut asa! : Am plans ca un . continuă pe Playtech

Jador a luat o decizie radicala. Este prima oara in viata cand face asa ceva

Jador s-a decis! Artistul e mai hotarat decat niciodata. Ce va face cunoscutul fost concurent de la Puterea Dragostei? Jador, decizie radicala. Ce va face artistul? Cunoscutul cantaret a dat Politia in judecata, dupa ce a fost din nou prins in trafic. Fanii acestuia stiu ca celebrul artist nu este un sofer stralucit, precum a .

Klaus Iohannis si-a atras ura tuturor romanilor! Ce decizie radicala a luat in privinta taierilor ilegale de padure

Noul Cod Silvic a fost promulgat luni de catre presedintele Romaniei, Klaus Iohannis. Acesta prevede mai multe modificari, prin care ar trebui sanctionate taierile ilegale de padure si violentele impotriva padurarilor. Ce decizie radicala a luat Klaus Iohannis in privinta taierilor ilegale de padure Potrivit noului cod adoptat de Parlament si promulgat de presedinte, furtul .

Mircea Badea, decizie radicala in privinta fiului sau. Ce se va intampla cu Vladut

Mircea Badea a luat o decizie radicala in privinta fiului sau. Ce se va intampla cu Vladut in contextul pandemiei de coronavirus. Prezentatorul de la in gura presei a spus tot! Ce decizie a luat Mircea Badea cu privire la fiul sau Pandemia de coronavirus ne afecteaza, mai mult decat ne-am fi imaginat, pe toate .

Copil de 15 ani din Chisinau, rapus de COVID-19

Ministerul Sanatatii, Muncii si Protectiei Sociale raporteaza primul deces in randul copiilor, confirmati cu noul coronavirus. Este vorba despre o fata de 15 ani din municipiul Chisinau, transmite IPN.

ştiri de la Playtech

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2117 seconds )