Libnet.ro
UNICEF

16:00

Ce drepturi au chiriasii in perioada starii de urgenta. Este interzis ca proprietarul sa faca asta

Playtech Playtech,
Ce drepturi au chiriasii in perioada starii de urgenta. Este interzis ca proprietarul sa faca asta

Daca locuiti cu chirie, cu sau fara contract de inchiriere inregistrat, iar proprietarul cere sa parasiti locuinta, trebuie sa aflati ca, potrivit legii, acesta nu are voie. Astfel ca, evacuarea nu este posibila in perioada starii de urgenta, pe care presedintele Klaus Iohannis a prelungit-o din nou. Ce drepturi au chiriasii in perioada starii de . continuă pe Playtech

Senatul adopta modificarile aduse Legii educatiei. invatamantul online, permis in perioada starii de urgenta si de asediu

In calitate de camera decizionala, Senatull a adoptat ieri cateva modificari la legea Educatiei nationale nr. 12011 prinn care invatamantul online este permis in perioada starii de urgenta si de asediu.

Angajatii din spitale, din domeniul asistentei sociale, apararii, ordinii publice si securitatii nationale nu pot demisiona pe perioada starii de urgenta

Angajatii din spitale, din domeniul asistentei sociale, precum si din institutiile din domeniul apararii, ordinii publice si securitatii nationale nu pot demisiona pe perioada starii de urgenta, prevede decretul de prelungire a starii de urgenta semnat marti de presedintele Klaus Iohannis. De asemenea, in cazul angajatilor din aceste domenii care si-au depus deja demisiile, perioada de preaviz de 30 de zile in cele mai multe cazuri) se suspenda in acest moment si va continua sa curga dupa incetarea starii de urgenta, mai prevede decretul.

Restrictiile de tonaj, ridicate pe perioada starii de urgenta pe A2

Restrictiile de circulatie impuse autovehiculelor cu masa totala maxima autorizata mai mare sau egala cu 7,5 tone, pe A2 Bucuresti - Constanta), in zilele premergatoare zilelor de sarbatoare legala si in zilele de sarbatoare legala, se ridica pana in data de 14 mai 2020 pe perioada starii de urgenta).

Florin Citu: Venim cu al doilea pachet de masuri dupa perioada starii de urgenta

Ministrul Finantelor Florin Citu a anuntat miercuri ca se lucreaza la un pachet semnificativ de masuri pentru repornirea economiei, care va aparea dupa terminarea starii de urgenta.

Judecatorii i-au interzis unui tata sa isi viziteze fiicele minore pe perioada starii de urgenta

Doi soti aflati in proces de divort, dar separati in fapt, s-au judecat pentru a se stabili domiciliul celor trei fete pana la finalizarea procesului de divort. Judecatorii au decis ca fetele sa ramana in grija mamei, cu un program de vizitare din partea tatalui.

Demisiile medicilor, interzise pe perioada starii de urgenta. Anuntul facut de Iohannis

Presedintele Klaus Iohannis a anuntat ca, potrivit noului decret privind prelungirea starii de urgenta pe teritoriul Romaniei, demisiile medicilor sunt interzise in aceasta perioada.

Ministerul Finantelor, masuri in vederea sprijinirii mediului de afaceri, in perioada starii de urgenta

In contextul instituirii starii de urgenta pe teritoriul Romaniei, Ministerul Finantelor Publice, impreuna cu Agentia Nationala de Administrare Fiscala, a intreprins o serie de masuri in vederea sprijinirii mediului de afaceri, dar si pentru sustinerea conformarii voluntare.

Prelungirea starii de urgenta: Institutiile din sistemul de aparare, ordine publica si securitate nationala vor putea atribui contracte prin negociere, fara licitatie. Necesarul va fi aprobat prin hotarare CSAT

Institutiile din sistemul de aparare, ordine publica si securitate nationala vor putea incheia mai rapid achizitii, pe perioada starii de urgenta, pentru acoperirea necesarului de mijloace specifice de protectie si interventie, potrivit decretului de prelungire a starii de urgenta semnat marti de presedintele Iohannis. Mai exact, aceste institutii pot incheia acorduri cadru pe maxim 3 luni, fara a mai organiza licitatii, ci prin negociere fara publicare prealabila a unui anunt, asa cum prevede legea 982016. Necesarul de mijloace specifice de protectieinterventie va fi stabilit prin hotarare a Consiliul Suprem de Aparare a Tarii CSAT).

Cum duci masina pentru reparatii auto sau la spalatorie in perioada starii de urgenta

Ordonanta Militara 8 privind masuri de prevenire a raspandirii COVID-19, publicata vineri in Monitorul Oficial, permite romanilor sa iasa din case pentru achizitia autovehiculelor, pieselor de schimb pentru ma.

Detinutii romani nu mai pot primi vizite intime sau pachete pe perioada starii de urgenta

Detinutii nu mai pot primi vizite, pachete si nici nu mai au dreptul la vizite intime pe perioada starii de urgenta.

ştiri de la Playtech

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2038 seconds )