Libnet.ro
UNICEF

12:30

Dr.h.c EMBA Alexandru Cumpanasu. Dupa un master obtinut fara o diploma de licenta, Cumpanasu spune ca are si un doctorat onorific de la o universitate din Ucraina

Hotnews Hotnews,
 Dr.h.c EMBA Alexandru Cumpanasu. Dupa un master obtinut fara o diploma de licenta, Cumpanasu spune ca are si un doctorat onorific de la o universitate din Ucraina

Alexandru Cumpanasu, candidat la alegerile prezidentiale de luna viitoare, a publicat pe Facebook un document potrivit caruia a primit titlul de Doctor Honoris Causa din partea unei universitati din Ucraina. Numele de pe document este incomplet, lipsind litera u de la finalul numelui de familie, si se spune ca Alexandru Cumpanasu a urmat un curs de Doctorat onorific la respectiva Universitate. UPDATE Academia Regala OUS) din Elvetia la care Cumpanasu a obtinut diploma de master este partenera a Universitatii Taurida din Ucraina care i-a acordat titlul de doctor onorific. Toti studentii OUS pot primi diplome duale cu Universitatea Taurida pentru toate programele si nivelurile, se spune pe site-ul institutiei elvetiene. continuă pe Hotnews

Alexandru Cumpanasu fara diploma de licenta, dar cu titlu de doctor din Ucraina: Iohannis sa mi se adreseze corespunzator!

Alexandru Cumpanasu, candidatindependent la presedintie, a publicat pe pagina sa de Facebok un document care atesta ca aprimit titlul de Doctor Honoris Causa din partea unei universitati din.

Lovitura data de Alexandru Cumpanasu in prima zi de campanie pentru prezidentiale. Si-a infiintat propriul partid

Alexandru Cumpanasu a dat o lovitura in prima zi de campanie electorala. Candidatul la alegerile prezidentiale a anuntat ca infiinteaza partidul Miscarea Forta Romania, o formatiune politica de doctrina centru-nationala, cu 1. 700 de filiale la nivel national si 600 de filiale in diaspora. Noul partid ar avea, sustine Cumpanasu, 25. 000 de membri. Alexandru Cumpanasu are .

Alexandru Cumpanasu, in vizorul DNA pentru contractele din bani publici. E pasibil de dosar penal

Pe langa faptul ca nu mai are spatele asigurat de o garda de corp din partea MAI, Alexandru Cumpanasu este si in vizorul DNA pentru contractele din bani publici. Candidatul la alegerile prezidentiale 2019 e pasibil de dosar penal. Alexandru Cumpanasu, in vizorul DNA pentru contractele din bani publici Ministerul Afacerile Interne MAI) i-a retras .

Prezidentiale 2019. Contractele cu statul ale lui Alexandru Cumpanasu, in vizorul DNA

Directia Nationala Anticoruptie DNA) a inceput o ancheta in legatura cu un contract pe care Ministerul Culturii l-a incheiat cu fundatia condusa de Alexandru Cumpanasu, valoarea contractului fiind de aproape un milion de lei.

DNA a cerut Ministerului Culturii documente legate de milionul de lei primit de Alexandru Cumpanasu de la institutie

DNA a cerut Ministerului Culturii mai multe documente legate de finantarea nerambursabila de aproximativ 1 milion de lei pe care institutia a acordat-o asociatiei conduse de Alexandru Cumpanasu. 000 de lei.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2131 seconds )