Libnet.ro
UNICEF

08:45

Alexandru Cumpanasu, in vizorul DNA pentru contractele din bani publici. E pasibil de dosar penal

Playtech Playtech,
Alexandru Cumpanasu, in vizorul DNA pentru contractele din bani publici. E pasibil de dosar penal

Pe langa faptul ca nu mai are spatele asigurat de o garda de corp din partea MAI, Alexandru Cumpanasu este si in vizorul DNA pentru contractele din bani publici. Candidatul la alegerile prezidentiale 2019 e pasibil de dosar penal. Alexandru Cumpanasu, in vizorul DNA pentru contractele din bani publici Ministerul Afacerile Interne MAI) i-a retras . continuă pe Playtech

DNA a cerut Ministerului Culturii documente legate de milionul de lei primit de Alexandru Cumpanasu de la institutie

DNA a cerut Ministerului Culturii mai multe documente legate de finantarea nerambursabila de aproximativ 1 milion de lei pe care institutia a acordat-o asociatiei conduse de Alexandru Cumpanasu. 000 de lei.

MAI, decizie drastica in cazul lui Alexandru Cumpanasu. Candidatul la presedintie a ramas fara protectie

MAI a luat o decizie drastica in cazul lui Alexandru Cumpanasu. Candidatul la presedintie a ramas fara protectie. Reprezentantii institutiei au motivat hotararea. MAI, decizie drastica in cazul lui Alexandru Cumpanasu Alexandru Cumpanasu, ruda de gradul sase cu Alexandra Macesanu, adolescenta care ar fi fost ucisa la Caracal de catre Gheorghe Dinca, a anuntat, in .

Presiuni inainte de motiunea de cenzura. Un milion de euro pentru absenta din plen

Au mai ramas doar cateva ore pana la votul din Parlament pentru motiunea de cenzura, iar soarta Guvernului se negociza la sange. Unui parlamentar PSD i s-ar fi oferit suma de un milion de euro pentru a nu se prezenta joi in plen, in timp ce altor politicieni li s-ar fi promis functii importante. Un .

Alexandru se afla pe Bulevardul Dacia din Bucuresti, cand a observat ceva cu totul ireal! Cand a vazut cine iese din masina a fost si mai uimit! (VIDEO)

Alexandru se afla pe Bulevardul Dacia din Bucuresti, cand a observat ceva cu totul ireal! Cand a vazut cine iese din masina a fost si mai uimit! Bucuresteanul a vazut o parcare neregulmentara pe trecer.

Alexandru se afla pe Bulevardul Dacia din Bucuresti, cand a observat ceva cu totul scandalos! Cand a vazut cine iese din masina, a scos imediat telefonul si a inceput sa filmeze: Sa nu mai permiteti taranilor sa-si bata joc de noi! (VIDEO)

Alexandru se afla pe Bulevardul Dacia din Bucuresti, cand a observat ceva cu totul ireal! Cand a vazut cine iese din masina a fost si mai uimit! Bucuresteanul a vazut o parcare neregulmentara pe trecer.

Alexandru Birsan, Filip Company: Daca cineva din Guvern isi pune in cap promovarea bursei, in doi ani o poate obtine sigur

Desi un lucru pozitiv din toate punctele de vedere, promovarea Romaniei la statutul de piata emergenta de catre agentia britanica FTSE Russell este precum acea insigna pe care o primesti la gradinita, cand faci un lucru bun, si pe care o pui in.

Ursula von der Leyen: Nominalizarile pentru comisarii din Romania, Ungaria si Franta sunt inca deschise

Presedintele ales al Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, transmite joi seara, intr-un comunicat, ca trei dintre cei 26 de candidati propusi de statele membre pentru posturile de comisari europeni au fost respinsi din diverse motive, astfel ca nominalizarile de comisari in cazul Romaniei, Ungariei si Frantei sunt inca deschise.

Noi tipuri de concedii pentru angajatii din Romania: apare concediul de ingrijitor si dreptul de a absenta in cazuri de forta majora

Angajatii din Romania isi vor putea lua mai multe tipuri de concedii pe viitor. Astfel, salariti isi vor avea concedii pentru motive familiale, vor putea absenta de la munca in cazuri de forta majora, iar tatii vor avea mai multe zile de concediu.

Academia Suedeza anunta joi castigatorii premiului pentru Literatura din 2018 si 2019

Premiul Nobel pentru Literatura va fi atribuit anul acesta atat pentru anul 2019, cat si pentru 2018.

ştiri de la Playtech

actualitate, 08:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3221 seconds )